18 de setembre de 2020 18/9/20

Compromís per Mislata proposa un estudi previ a la ubicació dels nous contenidors perquè no dificulten la visibilitat dels vianants

Compromís per Mislata proposa un estudi previ a la ubicació dels nous contenidors perquè no dificulten la visibilitat dels vianants - (foto 1)

    Compromís per Mislata proposa un estudi perquè la ubicació dels nous contenidors no dificulte la visió dels vianants i conductors, i així poder evitar possibles accidents dels veïns i veïnes de Mislata.

    Javier Gil, regidor i portaveu de Compromís per Mislata, ja va plantejar el problema en diverses comissions informatives d’urbanisme i sempre va obtenir el silenci com a resposta. De fet “portem des de l’1 de març esperant que ens faciliten la ubicació dels contenidors a Mislata i 7 mesos després encara no tenim resposta”.

    “Per això volem proposar que, ja que es col·locaran els nous contenidors, es faça un estudi per tal d'ubicar-los on siguen menys problemàtic per als veïns i veïnes de Mislata” ha conclòs Gil. D’aquesta manera s’evitaria haver de canviar els contenidors una vegada col·locats.

    Pujar