Castellano

Mercadona presenta set productes amb edició limitada per al dia de la mare

Mercadona presenta set productes amb edició limitada per al dia de la mare
  • Cada selecció inclou, a més del producte principal, un detall com un fulard, un corró de massatge de jade, un necesser o un saquito de tela

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, posa a la venda set edicions limitades de productes ideats com a proposta per a regalar el Dia de la Mare. L'aposta d'enguany la conformen tres lots de perfums, dos de cura facial, un de cura corporal i un de fragància per a la llar. A més, tots aquests productes, disponibles en la Perfumeria fins a esgotar existències, porten en el seu interior un detall addicional al producte principal, com un fulard, un corró de massatge de jade, un necesser o un saquito de tela.

El perfum ‘The Rose’ es caracteritza per ser una fragància fresca i fruitera a l'inici, amb un qualitatiu fons de pachulí, almesc i vainilla. Aquesta novetat porta dins un fulard inspirat en la primavera. ‘You Llaure Perfect’ és un lot compost per una fragància que recrea un impacte floral intens, una loció corporal hidratant i una targeta dedicatòria per a personalitzar el regal. Finalment, ‘Bufe Musk’ està composta per un perfum floral i acompanyada per una crema de mans i un necesser.

Entre els hidratants facials destaca ‘Hidra Glow Butllofes’, un lot que inclou catorze vials amb diferents propietats com hidratar o aportar lluminositat. ‘My Moment Face’ és un innovador tractament compost per quatre sérums pensats per a recuperar l'energia i la vitalitat de la pell. A més, és en aquest pack s'inclou un corró de massatge de jade per a masajear rostre, coll i escot.

Per al cos, la proposta és el lot ‘Bodi Necesser My Moment’ compost per un necesser, un exfoliante corporal, una loció hidratant i una boira que proporciona una agradable sensació de benestar. I per a la llar, s'ha creat ‘Home Moment Cashmere’, una fragància amb aroma vellutada, amanida amb notes de vainilla.

Pujar