Castellano

Mercadona llança un Sérum reparador que usa la mateixa tecnologia de grans signatures com Christian Dior o Chanel

Mercadona llança un Sérum reparador que usa la mateixa tecnologia de grans signatures com Christian Dior o Chanel
  • L'ús regular del sérum en microcàpsules per al rostre, regenera, revitalitza i millora la densitat de la pell atenuant els signes de l'edat

MÉS FOTOS
Mercadona llança un Sérum reparador que usa la mateixa tecnologia de grans signatures com Christian Dior o Chanel - (foto 2)
Mercadona llança un Sérum reparador que usa la mateixa tecnologia de grans signatures com Christian Dior o Chanel - (foto 3)

Amb l'objectiu d'acostar els últims avanços del sector de la cosmètica al major nombre de persones, la Perfumeria de Mercadona posa a la venda coincidint amb el Nadal el Sérum Reparador amb microcàpsules, amb una fórmula revolucionària que actua en la pell per a regenerar i reduir els signes de l'edat. La gran novetat d'aquest llançament consisteix en la tecnologia emprada per a la seua presentació, perquè es tracta d'un sérum microfluído que, mitjançant una exclusiva tecnologia, aconsegueix l'encapsulat dels olis essencials. Suspeses en una essència concentrada, les microcàpsules aporten densitat i fermesa, revitalitzant la pell. Una textura lleugera que combina la riquesa nutritiva de l'oli amb el poder penetrant d'un sérum. Es tracta d'una tecnologia d'eficàcia contrastada que ja utilitzen signatures prestigioses com Dior, Chanel, Guerlain o Nuxe. Però, quin és el secret d'aquesta essència de bellesa?

Microfluídos, la gran revolució cosmètica

La microfluídica no és només una ciència, sinó també una tecnologia patentada que va començar a utilitzar-se en els camps de la biotecnologia i la salut. Gràcies als microfluídos poden crear-se textures més o menys riques i obtindre un producte visualment molt diferent dels cosmètics tradicionals.

Les microcàpsules són xicotetes càpsules olioses que contenen tots els ingredients lipofílicos. Entre ells s'inclouen olis vegetals, ceres, llards i principis actius que contenen agents nutritius derivats dels lípids. Cadascuna de les càpsules reté en el seu interior principis actius que la protegeixen i mantenen la seua eficàcia real fins a l'aplicació del producte. A més, la sensorialidad de la fórmula es veu potenciada per aquesta nova textura tan diferent, ja que primer es percep la frescor de la fase aquosa i després la riquesa de les xicotetes bambolles, amb el que les càpsules es mantenen protegides per a aconseguir la màxima eficàcia i sensorialidad.

Una fórmula revitalizante exclusiva

La singular formulació del Sérum Reparador amb microcàpsules integra l'Extracte de Rosa de Bulgària, que al seu torn posseeix propietats regeneradores i revitalizantes. També està enriquit amb Àcid Hialurònic i Betaína, principis que hidraten, emplenen, multipliquen l'elasticitat del rostre i redueixen les línies d'expressió, proporcionant al rostre una saludable aparença. A més, la fórmula compta amb Llard de Karité, Esqualà i Oli de llavors de Limanthes Alba, que actuen tots ells per a aportar confort i elasticitat, renovant la pell.

Per a beneficiar-se de totes les propietats d'aquest sérum n'hi ha prou amb estendre dia i nit unes gotes sobre el rostre, el coll i l'escot, realitzant un suau massatge fins a la seua total absorció. En aplicar-ho, les gotes d'olis essencials s'obrin sobre la pell, estenent-se sense deixar residus.

Pujar