Castellano

VÍDEO | Roben a punta de pistola i a plena llum del dia a una dona a l'interior del seu cotxe a València

Roben a punta de pistola i a plena llum del dia a una dona en l'interior del seu cotxe a València
Roben a punta de pistola i a plena llum del dia a una dona en l'interior del seu cotxe a València
  • La víctima estava estacionada, quan dos homes, que ja han sigut detinguts, es van acostar en un ciclomotor, li van obrir el cotxe i li van robar la bossa

MÉS FOTOS
VÍDEO | Roben a punta de pistola i a plena llum del dia a una dona a l'interior del seu cotxe a València - (foto 2)
VÍDEO | Roben a punta de pistola i a plena llum del dia a una dona a l'interior del seu cotxe a València - (foto 3)
VÍDEO | Roben a punta de pistola i a plena llum del dia a una dona a l'interior del seu cotxe a València - (foto 4)
VÍDEO | Roben a punta de pistola i a plena llum del dia a una dona a l'interior del seu cotxe a València - (foto 5)

La Guàrdia Civil, en el marc de l'operació “Profunda”, ha detingut a dues persones per robar a plena llum del dia a una dona utilitzant una arma d'aire comprimit en la localitat valenciana de Massanassa.

La investigació va començar el mes de gener passat quan una dona va ser abordada a l'interior del seu cotxe. La víctima estava estacionada, quan dos homes s'acosten en un ciclomotor, un d'ells mostrant una arma i li obrin el cotxe. Després d'un forcejament amb la víctima, aconsegueixen robar-li la bossa i emprenen la fugida.

Els investigadors van comprovar que els autors van tractar d'eludir l'acció de la justícia utilitzant documents falsos en l'adquisició del vehicle a motor.

Els agents van obtenir la vertadera identitat d'aquests homes i se'ls va detenir per un delicte de robatori amb violència i intimidació, trencament de condemna per la privació del dret a conduir vehicles a motor i ciclomotors, i un altre per falsedat documental. Tots dos homes comptaven amb nombrosos antecedents penals.

Així mateix, es van registrar els domicilis de tots dos detinguts en les localitats de Massanassa i Bentússer, a la província de València. Els investigadors van intervenir dues armes curtes d'aire comprimit i el vehicle que es va emprar en el robatori.

Les diligències van ser lliurades al Jutjat de Primera Instància i Instrucció Número 5 de Catarroja i l'autoritat judicial va decretar, per a tots dos autors, l'ingrés a la presó.

Pujar