Castellano

La segona edició de Comerç amb Premi reparteix 16.000 euros per a consumir en els comerços de Massanassa

La segona edició de Comerç amb Premi reparteix 16.000 euros per a consumir en els comerços de Massanassa
  • La localitat segueix la seua aposta per ajudar i fomentar al comerç local amb una campanya que ha aconseguit prop de 40.000 participacions en els establiments adherits

L'Ajuntament de Massanassa, a través de Reforça Massanassa, ha finalitzat la segona edició de la campanya Comerç amb Premi, tot un projecte que va nàixer l'any passat amb l'objectiu d'ajudar, promocionar i dinamitzar el comerç del municipi.

De nou, s'han repartit 16.000 euros en forma d'1 premi de 3.000 euros i 130 premis de 100 euros. Del 15 de setembre al 6 de novembre de 2022, la ciutadania va poder participar consumint en els 79 comerços adherits a la campanya i, amb import de mínim deu euros, podien emplenar una participació amb les seues dades i introduir-lo en l'urna de participació corresponent de cada establiment.

Enguany, Comerç amb Premi ha comptat amb 15 negocis més en la campanya respecte a l'any anterior, una dada considerable que mostra l'interés per esta iniciativa municipal. Els sectors professionals són molt diversos: des d'hostaleria, farmacèutica, fisioteràpia, psicologia, alimentació, veterinària, floristeria, papereria, fotografia, joieria, perruqueria, esport, fins a informàtica o moda, entre altres.

Esta segona edició de Comerç amb Premi ha aconseguit aconseguir prop de 40.000 participacions repartides entre les persones que han consumit en els 79 comerços de Massanassa adherits al programa. A més, segons dades extretes per Reforça Massanassa, el 72,52 % de les persones premiades són de Massanassa, mentre que la resta provenen d'altres poblacions. Així, gràcies a la iniciativa de l'ajuntament, s'ha aconseguit atraure compres d'altres localitats, sempre amb la finalitat d’ajudar, valorar i fomentar el consum en els comerços de Massanassa.

El primer premi ha sigut extret per l'Òptica Sonia Muñoz. Al seu torn, els comerços que més premis han repartit han sigut: Carmen Hernández - Logopedia i Psicologia, Carnisseria Peris, Farmàcia Boix, Clínica Massdental i Forn-Pastisseria J.V. Pastor.

“Vull donar les gràcies als veïns i veïnes que, un any més, han comprat en el comerç local”, expressa l'alcalde de Massanassa, Paco Comes, en l'acte de lliurament de la targeta de 3.000 euros a la guanyadora celebrat ahir dimarts. També, ha volgut donar l'enhorabona a les 131 persones premiades i agrair als comerços locals que han participat perquè al final és una iniciativa que busca que “el comerç local funcione”.

Per a la guanyadora del primer premi d'enguany, rebre la notícia d'haver guanyat els 3.000 euros va ser totalment “una sorpresa molt bonica”. Es va assabentar per una telefonada en directe de l'alcalde i representants de la corporació municipal en un sorteig realitzat en directe. “Ens ve súper bé perquè nosaltres consumim molts productes al poble i l'invertirem en això”, afirma la guanyadora. Així mateix, va afegir, que Comerç amb Premi és una iniciativa que beneficia a totes dos parts “tant als comerços, com a la ciutadania”.

En el lliurament de la targeta, també va estar present la gerent del comerç que ha donat el premi major: Òptica Sonia Muñoz. “La campanya ha funcionat molt bé, igual que l'any passat, notes que cada vegada la gent t'ho demana més i és molt gratificant que, al final, a una de les meues clientes li haja tocat els 3.000 euros, em va fer molta il·lusió”, expressa la propietària. Destaca també el retorn que es produeix a l'haver persones que consumeixen els premis en la seua òptica i poder fer un nou client.

Pujar