Castellano

La Policia Local de Massanassa deté a un lladre que acabava de cometre un robatori en la localitat

La Policia Local de Massanassa deté a un lladre que acabava de cometre un robatori en la localitat
  • Els agents ja van detindre a un altre lladre setmanes arrere en un carrer proper

El municipi de Massanassa torna a ser notícia per la detenció d'un altre lladre, i ja van varis en els últims mesos, per part dels agents del cos de Policia Local. Els fets van tindre lloc en la nit del dimecres al dijous, al voltant de les tres de la matinada, en la zona vella del poble de Massanassa. Va ser durant una ronda de vigilància de la patrulla quan els policies van detectar un comportament estrany en dos individus que portaven unes borses sospitoses. En tractar de seguir-los, els dos hòmens van tractar de fugir i van abandonar les borses que portaven amb si. En obrir-les, els agents municipals van poder comprovar que contenien abundant material d'obra, ferramentes i cables.

També es va localitzar en un contenidor proper una quantitat important d'objectes i roba robada, pel que sembla, en algun habitatge de la barriada. Així, després de sol·licitar suport a la Guàrdia Civil d'Alfafar, i abans que estos es personaren en el lloc, la Policia Local va aconseguir atrapar a un dels hòmens mentre tractava de fugir del lloc precipitadament. Segons la informació a la qual ha tingut accés este diari, es tracta d'un home adult, de nacionalitat espanyola i amb diversos antecedents per robatori amb força.

Després de la detenció i identificació, els agents van poder comprovar que un habitatge del Carrer Verge Miraculosa es trobava amb la porta forçada i amb l'interior regirat després del pas dels lladres.

Altres robatoris

Precisament fa pocs dies el poble de Massanassa ha tornat a patir robatoris, especialment en el casc antic. Segons les fonts consultades, es va produir un robatori mitjançant escalament en el Carrer de la Resurrecció, i el desmuntat d'un pany en este mateix carrer, propera al carrer en la qual va ser detingut el lladre dijous passat. Igualment, i també en els limítrofs, la Policia Local va aconseguir detindre a un home que havia comès diversos robatoris en habitatges deshabitats en el Carrer de Mariano Benlliure, recuperant en esta ocasió gran quantitat de ferramentes i objectes personals que l'acusat portava en eixe moment damunt.

Crítiques per la falta d'agents

A tenor dels robatoris i actes vandàlics que sacsegen periòdicament al poble de Massanassa, i que causen l'alarma de veïns i comerciants, els partits presents en l'Ajuntament es troben dividits. Així, mentre forces de l'oposició com Si Es Pot o el PSPV han demanat millores en les instal·lacions i la plantilla de la Policia, els partits del govern, PP i Ciutadans, amb el suport de Compromís, acusen als primers de generar alarma. Especialment cridanera és la postura de l'edil de Compromís, Josep Nácher, qui en repetides ocasions ha acusat als qui denuncien la falta d'agents i mitjans del cos policial d'atraure als lladres fins a Massanassa. Per la seua banda, des del sindicat SPPLB, s'ha denunciant en diverses ocasions les condicions de falta de personal, arribant a donar-se casos on un només agent vigila els més de 10.000 habitants de Massanassa, el seu gran polígon industrial o zones com la de pubs i la marjal.

Pujar