Castellano

Un okupa en Massanassa agredix i mossega a la Policia Local

Un okupa en Massanassa agredix i mossega a la Policia Local

    El problema de l'okupació s'ha arrelat en la majoria de nuclis urbans, i Massanassa no és una excepció. Amb diversos immobles ocupats de manera il·legal, Massanassa fa front a esta problemàtica amb la legislació en la mà i amb el treball dels seus agents de Policia Local, els qui en diverses ocasions han hagut d'atendre avisos de veïns d'okupes que veuen com a comportaments molests i insalubres erosionen la convivència d'una localitat no acostumada a esta classe de delinqüència.

    Així, el passat dia 24 d'agost els dos agents de la Policia Local de Massanassa es van personar en un dels habitatges que estan ocupats en la població, propietat pel que sembla d'un banc, en ser alertats que una persona accedia a la mateixa per la finestra. Després d'identificar a un primer home, i després a un segon que es va negar a eixir de l'immoble no sense abans insultar als agents, es va procedir a informar de l'obertura de diligències per usurpació d'habitatge.

    Al segon dels okupes, després d'insultar i amenaçar de mort als dos membres de la Policia Local, se li va tractar de detindre no sense abans colpejar amb virulència a un dels policies i causar-li atordiment. Caiguts a terra, i estant agarrat a una de les rodes del vehicle policial, va poder ser enmanillat i introduït en el cotxe policial. Una vegada en el seu interior va colpejar amb força la porta així com a un dels agents fins a arribar al punt de mossegar-ho i escopir-li en repetides ocasions.

    El detingut va ser traslladat a les dependències de la Guàrdia Civil d'Alfafar on va passar diverses hores fins a ser atès pel seu advocat. Durant tot el trajecte va amenaçar de mort als agents que el varen detindre i estos varen haver de ser remesos als seus centres de salut corresponents a més de, un d'ells, ser vacunat a causa de la mossegada del detingut.

    Pujar