Castellano

Massanassa celebrarà el Dia del Comerç Local amb una programació d'activitats gratuïtes als establiments participants del municipi

Massanassa celebrarà el Dia del Comerç Local amb una programació d'activitats gratuïtes als establiments participants del municipi
  • Amb esta jornada, l'administració local pretén visibilitzar al comerç local per a sensibilitzar i conscienciar sobre la seua importància

MÉS FOTOS
Massanassa celebrarà el Dia del Comerç Local amb una programació d'activitats gratuïtes als establiments participants del municipi - (foto 2)

El 25 d'octubre ha sigut designat com el Dia del Comerç Local a la Comunitat Valenciana per valorar al comerç de proximitat. Un sector que és garantia de tracte personalitzat i qualitat. A més, una economia basada en el comerç urbà, promou pràctiques amb un menor impacte mediambiental, menor generació de residus i la regeneració urbana.

L'Ajuntament de Massanassa, amb la col·laboració dels establiments i l'Associació de Comerciants i Empresaris de Massanassa (ACEMASS), ha preparat una programació que durant tot el dia permetrà a la població disfrutar d'activitats en els mateixos comerços locals, sent totes les activitats de caràcter gratuït.

Per qüestions d'aforament, les activitats estan limitades a un nombre de places. Per este motiu, és necessari inscriure's en les activitats en els establiments participants dies previs a l'activitat. Visita'ls, inscriu-te i no et quedes sense la teua plaça!

PROGRAMACIÓ:

  • D'11h a 12h: CLASSE DE DEFENSA PERSONAL al Club de Lucha de Massanassa (C/Font Cabilda, 6).
  • D'11h a 12h: TALLER DE PERSONALITZACIÓ D'UNA PEÇA DE ROBA a Marga Piñeiro (C/Francesc de Vinatea, 12).
  • De 12h a 13h: XARRADA SOBRE ALTERACIONS DE LA VISIÓ I PRESA DE TENSIÓ OCULAR a Sonia Muñoz Óptica (Av. Josep Alba i Alba, 12).
  • De 17h a 18h: TALLER DE DECORACIÓ DE CUPCAKES a Las Tartas de Mery (Pl. País Valencià, 2).
  • De 18h a 19h: DEGUSTACIÓ DE MELMELADES CASOLANES a La Huerta de Su (Pl. Canal de Navarrés, 1).
  • De 19h a 20h: DEGUSTACIÓ DE VINS I FORMATGES a Lios Restaurant (C/Partida del Divendres, 18).
  • De 18h a 20h: ESPECTACLE DE BATUKADA INFORMATIVA SOBRE CONSUM RESPONSABLE I DE PROXIMITAT. (Pl. Parc Camp de Túria)
Pujar