Castellano

Massanassa acull unes noves jornades del Jove Impuls per a oferir orientació educativa i laboral als jóvens

Massanassa acull unes noves jornades del Jove Impuls per a oferir orientació educativa i laboral als jóvens
  • L'activitat ha comptat amb la presència de 200 alumnes i s'ha desenvolupat a través de quatre espais informatius

MÉS FOTOS
Massanassa acull unes noves jornades del Jove Impuls per a oferir orientació educativa i laboral als jóvens - (foto 2)
Massanassa acull unes noves jornades del Jove Impuls per a oferir orientació educativa i laboral als jóvens - (foto 3)
Massanassa acull unes noves jornades del Jove Impuls per a oferir orientació educativa i laboral als jóvens - (foto 4)

L'Ajuntament de Massanassa, a través de l'Àrea de Joventut, ha tornat a realitzar el Jove Impuls, unes jornades d'orientació d'educació formal i no formal dirigides a la població juvenil de tercer i quart d'Educació Secundària Obligatòria (ESO) i Batxillerat dels centres educatius de Massanassa, així com als jóvens participants del programa Jove Oportunitat (JOOP).

El Jove Impuls s'ha celebrat ahir i hui en horari escolar en les instal·lacions de l'Auditori Municipal. Ha comptat amb quatre espais d'exposició perquè els jóvens s'informen sobre el sistema educatiu formal amb tres orientadors i sobre el sistema educatiu no formal amb l'equip tècnic del Centre d'Informació Juvenil de Massanassa. També, sobre orientació laboral amb un dels Agents d'Ocupació i Desenvolupament Local (AODL) de Reforça Massanassa, i sobre l'oferta formativa i educativa amb diversos centres i entitats col·laboradores com Florida Universitària, ESAT, PAX, IES Clara Campoamor, Ciutat de l'Aprenent, Aula Campus o Altaviana.

Estes jornades han comptat amb la presència de 200 alumnes que han pogut conéixer i aprendre totes les opcions que tenen al seu abast per a continuar amb els seus estudis o encaminar el seu futur laboral i professional. Tot això, a través de xarrades orientatives en cada espai informatiu i una atenció personalitzada davant els interessos i necessitats individuals a cada jove, així com davant la formulació de possibles dubtes.

“El Jove Impuls és una activitat essencial per a mostrar a la nostra joventut tot el ventall d'opcions que tenen disponibles i la gran oportunitat que tenen per a preparar-se i trobar l'eixida professional que desitgen”, expressa l'alcalde de Massanassa, Paco Comes. “Esta orientació és fonamental per a intentar aclarir les idees que ronden el cap dels jóvens, i això ho fem constantment amb el CIJ i amb Reforça Massanassa perquè expliquen alternatives que tenim i oferim al nostre poble com el portal d'ocupació o accions formatives com a cursos de monitor de temps lliure, de comerç, els cursos de l'Aula Mentor, etcètera”, afirma l’alcalde.

Pujar