Castellano

L'Escola d'Estiu de Massanassa, una opció de conciliació familiar davant les vacances escolars

L'Escola d'Estiu de Massanassa, una opció de conciliació familiar davant les vacances escolars
  • Tindrà lloc del 25 de juny al 31 de juliol en el Poliesportiu Municipal, perquè els xiquets disfruten amb múltiples activitats i piscina.

  • El termini per a apuntar-se serà del 20 al 30 de maig i hauran un total de 525 places.

  • L'administració local ofereix de manera gratuïta el servici Concilia Massanassa per a aquelles famílies que necessiten deixar als seus fills i filles després del menjador, en horari de 15:00h a 17:00h.

MÉS FOTOS
L'Escola d'Estiu de Massanassa, una opció de conciliació familiar davant les vacances escolars - (foto 2)
L'Escola d'Estiu de Massanassa, una opció de conciliació familiar davant les vacances escolars - (foto 3)

L'Ajuntament de Massanassa ha anunciat la pròxima edició de la seua escola d'estiu, una opció per a facilitar la conciliació a les famílies durant les vacances escolars.

L'escola d'estiu, que tindrà lloc del 25 de juny al 31 de juliol, va dirigida a xiquets i xiquetes des dels 3 anys d'Educació Infantil fins a 6é d'Educació Primària. Es desenvoluparà en el Poliesportiu Municipal en horari de 09:00h a 14:00h. A més, les famílies poden afegir els servicis de matinera de 08:00h a 09:00h i de menjador de 13:45h a 15:00h, així com el de Concilia Massanassa que ofereix l'ajuntament de manera gratuïta de 15:00h a 17:00h.

Hi haurà un màxim de 525 places a un preu de 60 euros l'escola completa. Així mateix, les famílies també poden triar per setmanes específiques, el preu de les quals és de 15 euros la setmana. Les inscripcions es tramitaran a través del següent enllaç: bit.ly/3kwqkbc del 20 al 30 de maig, amb període de pagament del 31 de maig al 10 de juny.

Este programa d'estiu municipal per a xiquets i xiquetes de 3 a 12 anys, és una de les cites més esperades de l'any pels més xicotets, on es desenvolupen tot tipus d'esports, jocs i activitats relacionades amb el temps lliure. Una escola d'estiu plena de diversió, piscina, esport, convivència i on es fomenten els valors de la companyonia. “Una de les opcions que conformen la nostra iniciativa de conciliació d'estiu, al costat del campament infantil d'estiu i l’estiu jove”, afirma Paco Comes, alcalde de Massanassa.

Pujar