Castellano

L'Ajuntament de Massanassa reconeix l'excel·lència i l'esforç de l'estudiantat de la localitat

L'Ajuntament de Massanassa reconeix l'excel·lència i l'esforç de l'estudiantat de la localitat
  • 41 estudiants han sigut homenatjats en el Saló de Plens de l'ajuntament, fent-los lliurament d'un diploma i un detall per la seua implicació educativa

L'Ajuntament de Massanassa, un any més, ha volgut premiar l'excel·lència i l'esforç dels i les estudiants del municipi.

L'entitat local posa en valor la importància de l'educació per a la formació integral de les persones i per a preparar-les en la seua inserció en la societat, una societat que necessita professionals formats en qualsevol de les branques del saber i que aporten el seu esforç a la millora de la mateixa.

Així, l'Ajuntament considera rellevant destacar l'excel·lència i l'esforç que mostra l'alumnat per a poder formar-se acadèmicament de cara a la seua futura vida.

“Volem mostrar així la nostra enhorabona a tots els estudiants de Massanassa per la seua implicació educativa i l'ànim a seguir per este camí. També, als pares i mares pels seus ànims, i al professorat i directors dels centres escolars per estar acompanyant-los i guiant-los dia a dia”, expressa l'alcalde, Paco Comes.

L'acte, celebrat en el Saló de Plens de l'Ajuntament de Massanassa, ha comptat amb la presència dels 41 estudiants homenatjats i les seues famílies, així com la representació de la comunitat educativa escolar de la localitat. A més d'un diploma, se'ls va fer lliurament d'un llibre de fotografia astronòmica “Fotografiar lo invisible” de Vicent Peris, veí de Massanassa, fent referència al fet que tot esforç comporta una recompensa. Peris és cofundador de l'Escola Documentalista d'Astrofotografia, treballa des de fa més d'una dècada en l'Observatori Astronòmic de la Universitat de València (OAUV) i la NASA ha seleccionat diverses de les seues imatges per a la web Astronomy Picture Of the Day (APOD).

L'alumnat premiat per l'excel·lència en els estudis acadèmics amb una nota mitjana de 9 i 10, han sigut de l'IES Massanassa: Emma Castro, María Fernández, Carlos Marco, Laia Pastor, María Tejadas, Marina Triviño i Alicia Ivanoyna. Del CEP Lluís Vives: José Borrega, Aitor Caballero, Uxue Cuenca, Emma García, Claudia León, Mireia Martínez, Guillem Masip, Carla Melero, Mateo Olmos, Miquel Pastor, Sara Rodríguez, Neus Rodrigo i Berta Saura. Del Col·legi San José y San Andrés: Mar Burriel, Sandra Codoñer, Lerma Navarro i Pablo Romero.

Quant al reconeixement per l'esforç en els estudis durant el curs escolar, de l'IES Massanassa: Elisa Fernández, Julián Girón, Gabriel Gómez, José Daniel Just, Irene Leal, Helena Pau, Ainara Paya, José Ángel Piquer i Sara Villena. Del Col·legi San José y San Andrés: Lara Gevorgyan, Mercedes González, Alejandro Grau, Mª José López, Neus Ribes, Evan Rubio, Alberto Saura i Rebeca Vázquez.

Pujar