Castellano

L'Ajuntament de Massanassa llança la creació d'una oficina en línia enfocada en projectes Erasmus+

L'Ajuntament de Massanassa llança la creació d'una oficina en línia enfocada en projectes Erasmus+
  • L'objectiu d'este servici és millorar la connexió de programes europeus amb els jóvens de la localitat

L'Ajuntament de Massanassa ha presentat la nova Oficina Jove Erasmus+ de Massanassa, un servici en línia per a acostar a la joventut del municipi als projectes europeus.

L'objectiu de l'oficina és millorar la connexió de programes europeus amb els jóvens de la localitat, facilitant la participació en estos i donant a conéixer nombroses oportunitats de mobilitat de tot tipus de temes: esport, cultura, turisme, etcètera.

Este tipus de projectes estan emmarcats dins del programa Erasmus+, un programa europeu basat en l'educació no formal per a fomentar la integració dels jóvens en les diverses cultures europees.

Per a això, des de l'Ajuntament de Massanassa i el present servici, s'ha habilitat un formulari per a poder oferir oportunitats de mobilitat dins del marc Erasmus+ Accions clau 1, posant a la disposició de la persona enquestada tot tipus de projectes on poder participar i formar-se tant educativament, com professionalment. Amb el present qüestionari, es pretén recopilar la informació d'interés de cada persona per a facilitar la inscripció a les preferències formatives i educatives marcades.

Així mateix, s'ha creat un grup de WhatsApp per a mantindre informades a les persones que s'afigen sobre les places que s'ofereixen en cada tipus d'experiència i com poder accedir a elles.

Una aposta per la joventut i l'aprenentatge que llança l'Ajuntament de Massanassa, aprofitant el Mes Jove que està celebrant actualment amb una programació repleta d'activitats d'oci i entreteniment per als més jóvens del municipi.

Pujar