Castellano

L'Ajuntament de Massanassa aprova el seu Reglament de Responsabilitat Social i ODS

L'Ajuntament de Massanassa aprova el seu Reglament de Responsabilitat Social i ODS
  • El present document ha comptat amb una subvenció de la Diputació de València per un import de 5.000 euros per fomentar, promocionar i divulgar la responsabilitat social en el municipi

La corporació municipal de l'Ajuntament de Massanassa ha aprovat per unanimitat el Reglament de Responsabilitat Social i ODS de la localitat durant el ple ordinari municipal, celebrat ahir dijous 27 de juliol.

L'aprovació d'este reglament suposa l'adopció d'un codi ètic fonamentat en les diferents dimensions de la responsabilitat social, que abasten l'àmbit governamental, empresarial i individual.

Esta iniciativa crea un marc normatiu que afavorirà el treball de l'Ajuntament de Massanassa respecte a la responsabilitat social i la sostenibilitat. A més, posa en valor aquelles iniciatives que ja es realitzaven en la matèria, incloent-hi l'àmbit dels Objectius de Desenvolupament Sostenible. És precisament en estos objectius en els quals Massanassa treballa des de fa uns anys, l'adopció dels quals es va materialitzar mitjançant l'aprovació de la seua Agenda Urbana al març d'este mateix any.

El document contempla la creació de la Comissió de Tècnica Municipal de Responsabilitat Social i ODS. Esta comissió, integrada per personal tècnic municipal, personal polític i representants de les associacions locals, permetrà realitzar un seguiment dels projectes executats durant cada any i legitimar, més si cap, futures actuacions.

La Diputació de València ha concedit a l'ajuntament una subvenció per import de 5.000 euros per l'execució del projecte de disseny d'este Reglament de Responsabilitat Social i ODS.

Esta subvenció s'emmarca en la convocatòria de subvencions destinades a municipis de fins a 50.000 habitants i entitats locals menors de la província de València per al foment, la promoció i la divulgació de la responsabilitat social 2023.

Després de la seua aprovació, estarà exposat al públic durant 30 dies per a rebre possibles reclamacions o propostes al document.

Pujar