Castellano

L'Ajuntament de Massanassa aposta per la conciliació familiar amb la posada en marxa de l'Escola de Pasqua

L'Ajuntament de Massanassa aposta per la conciliació familiar amb la posada en marxa de l'Escola de Pasqua
  • L'escola tindrà lloc de l'11 al 14 d'abril en horari de 9h a 14h en el Poliesportiu Municipal, amb opció a menjador, i amb els servicis de ‘matinera’ i Concilia Massanassa totalment gratuïts.

  • Les inscripcions estaran obertes fins al divendres 24 de març.

MÉS FOTOS
L'Ajuntament de Massanassa aposta per la conciliació familiar amb la posada en marxa de l'Escola de Pasqua - (foto 2)

L'Ajuntament de Massanassa, a través de l'Àrea d'Educació, ha obert les inscripcions per a l'Escola de Pasqua ‘La Caixa del Futur: Ens preparem!’, que tindrà lloc els dies 11, 12, 13 i 14 d'abril durant el període de vacances escolars de la població infantil.

El lloc de realització serà en les instal·lacions del Poliesportiu Municipal, en horari de 9h a 14h. El preu d'inscripció és de 15 euros, amb opció a menjador de 14h a 15h per 5 euros al dia. A més, des de l'ajuntament s'ofereix de manera gratuïta els servicis ‘matinera’ de 8h a 9h i Concilia Massanassa de 15h a 18h en el mateix lloc.

Amb la posada en marxa de l'Escola de Pasqua, l'administració local cerca oferir una via a les famílies per a afavorir la seua conciliació laboral, familiar i social. De fet, es posa a la disposició de les famílies el servici municipal i gratuït “Concilia Massanassa” en horari de vesprada.

En esta Escola de Pasqua el que es pretén és començar a crear un pla per a poder afrontar els Objectius del Desenvolupament Sostenible (ODS) i així obrir la caixa i poder tindre la recompensa que tant busquem. Per això, l'escola es titula: ‘La Caixa del Futur: Ens preparem!’.

Els més xicotets utilitzaran el sentit crític i aprendran i treballaran sobre els següents ODS: Objectiu 2. Posar fi a la fam; Objectiu 3. Garantir una vida sana i promoure el benestar en totes les edats; Objectiu 5. Aconseguir la igualtat de gènere; Objectiu 10. Reduir la desigualtat en i entre els països; Objectiu 13. Adoptar mesures urgents per a combatre el canvi climàtic i els seus efectes; i l'Objectiu 17. Revitalitzar l'Aliança Mundial per al Desenvolupament Sostenible.

Així mateix, en totes les activitats es practicarà la igualtat i la convivència, es fomentarà la inclusió de la diversitat i s'ensenyarà sobre la cura del medi ambient. Al seu torn, es pretén contribuir al desenvolupament de les habilitats socials i de relació entre els xiquets i xiquetes, i transmetre valors com la solidaritat, la generositat, el respecte a la diferència i la convivència pacífica amb els iguals a través del joc.

Pujar