Castellano

L'Ajuntament de Massanassa amplia l'equip informàtic de l'Aula d'Informàtica

L'Ajuntament de Massanassa amplia l'equip informàtic de l'Aula d'Informàtica
  • En este espai situat a l'Escola d'Adults de la localitat, es realitzen cursos d'informàtica, formació dirigida a la població i es presta el servici de l'Aula Mentor

L'Ajuntament de Massanassa ha ampliat l'equipament informàtic de l'Aula d'Informàtica situada a l'Escola d'Adults de la localitat.

Concretament, s'han renovat i duplicat els equips a un total de tretze d'última generació i altes prestacions, sent dotze per a l'alumnat i un per al professorat. A més, també s'ha instal·lat un projector, altaveus, un escàner de sobretaula i una impressora de xarxa làser. L'actuació ha tingut un cost total de 10.650 euros.

“Millorem en un servici tan important com és oferir este espai als nostres veïns i veïnes amb la renovació i ampliació dels ordinadors per a poder donar un servici adequat i de qualitat tant als cursos de l’Escola d’Adults i l'Aula Mentor, així com per a combatre la bretxa digital de les persones majors amb activitats que estem programant dins del programa d'envelliment actiu municipal”, afirma l'alcalde de Massanassa, Paco Comes.

L'Aula d'Informàtica de Massanassa serveix per a múltiples funcions. En ella, es duen a terme els cursos d'informàtica de l'Escola d'Adults, així com accions formatives dirigides a la població com, per exemple, les que realitza Reforça Massanassa per a millorar les competències laborals de les persones desocupades, i l'Aula Mentor, un servici disponible i obert a tot el veïnat del municipi on poder resoldre dubtes sobre tràmits i gestions electròniques i fer cursos de manera en línia.

A més, des de l'Ajuntament de Massanassa s'està treballant per a incorporar activitats formatives per a les persones majors inscrites en el programa d'envelliment actiu municipal, un programa que reuneix diverses accions per a fomentar l'activitat física de les persones majors, incrementar el seu benestar mental, potenciar la participació social i apostar per una alimentació saludable.

Pujar