Castellano

La Guàrdia Civil pilleta in fraganti a uns lladres de coloms a Massanassa

La Guàrdia Civil pilleta in fraganti a uns lladres de coloms a Massanassa
  • Els lladres han sigut detinguts i els coloms recuperats estan valorats en 20.000 euros i són ensinistrats per a practicar la colombicultura

La Guàrdia Civil de València recupera a Massanassa (València) 17 coloms que havien sigut sostrets d'una finca dedicada a l'activitat de la colombicultura.

Els fets van tindre lloc de matinada quan, durant la realització de la comesa de prevenció de robatoris en polígons industrials, la patrulla de la Guàrdia Civil va donar l'alt a un vehicle que circulava a una velocitat anormalment reduïda.

En identificar als ocupants, s'observen a l'interior del vehicle diversos coloms dels utilitzats per a practicar la colombicultura, que consisteix en la cria i ensinistrament d'aquests animals. Tots els coloms es trobaven lliures en el vehicle, sense cap mena de gàbia.

És llavors quan es procedeix a sol·licitar el carnet de colombicultura i les xapes identificadores de cada colom. A més, s'observa com en una de les anelles d'un colom figura un número de telèfon, al qual es procedeix a cridar. Després de les verificacions oportunes, es comprova que, efectivament, els coloms han sigut sostrets de la seua finca.

En total, s'han recuperat de 17 coloms valorats, segons el propietari, entre 15.000 i 20.000 euros

Es procedeix llavors a la detenció de 2 homes, de 22 i 46 anys i a un jove de 15 anys, tots de nacionalitat espanyola, als qui se'ls atribueix un delicte de robatori amb força en les coses.

Les diligències han sigut entregades en el Jutjat de Primera Instància i Instrucció Número 2 de Catarroja.

Pujar