Castellano

Gran participació en la quarta edició de la Fira Educativa de Massanassa

Gran participació en la quarta edició de la Fira Educativa de Massanassa
  • L'esdeveniment va acollir tallers, activitats i música de 15 entitats locals, clubs i empreses de l'àmbit educatiu en el municipi.

MÉS FOTOS
Gran participació en la quarta edició de la Fira Educativa de Massanassa - (foto 2)
Gran participació en la quarta edició de la Fira Educativa de Massanassa - (foto 3)
Gran participació en la quarta edició de la Fira Educativa de Massanassa - (foto 4)
Gran participació en la quarta edició de la Fira Educativa de Massanassa - (foto 5)
Gran participació en la quarta edició de la Fira Educativa de Massanassa - (foto 6)
Gran participació en la quarta edició de la Fira Educativa de Massanassa - (foto 7)

L’Ajuntament de Massanassa, a través de la Regidoria i Àrea d'Educació, va organitzar diumenge passat 15 de maig la Fira Educativa de Massanassa, un esdeveniment que no es realitzava des de 2019 per la situació sanitària i que enguany s'ha représ en la seua quarta edició.
Una jornada que ha comptat amb una gran participació amb més de 200 xiquets/es i les seues famílies en els tallers i activitats proposades per les 15 entitats, clubs i empreses locals de l'àmbit educatiu.

El matí va estar amenitzat amb les interpretacions de l'Escola de Música de la localitat (CEMM), els ritmes a base de la dolçaina i el tabal de A Quatre Quaranta, les batukades de MassaBatuka i la coreografia de la campanya de conscienciació i educació ambiental “Tenim raons” posada en marxa per l'ajuntament.

Les entitats, clubs i empreses locals que han col·laborat en esta fira han sigut: el Centre d'Educació Infantil Menuts, SURA associació e2o, AMPA del Col·legi San José i San Andrés, AMPA del Col·legi Lluís Vives i Ausiàs March, AMPA de l'IES Massanassa, Clarió Acadèmia de Reforç Escolar, Fonemes, Natura i Cultura, Club d'Escacs, Futbol Sala Atètic de Massanassa, Club Esport Base CDB, Escola de Música de Massanassa, A Quatre Quaranta i MassaBatuka.

Polseres personalitzades, pintacares, construcció de molinets de vent per a decorar, animació lectora, mostra i presa de contacte amb instruments musicals, jocs d'escacs i futbol, entre moltes altres activitats són les que van poder disfrutar les persones assistents en la Plaça Camp de Túria de la localitat.

L'administració local també va tindre presència en un dels estands amb dues activitats educatives diferents: taller de parkour i esport urbà des de l'Àrea de Joventut, i un taller de reciclatge des de l'Àrea d'Urbanisme i Medi ambient per a conscienciar a la població i els més xicotets sobre la importància de reciclar i de cuidar el nostre entorn.

Des de l'Àrea d'Educació es va entregar el “Passaport d'Educació” que permetia a cada xiquet/a encunyar l'activitat que realitzaren i rebre un obsequi per part de l'Ajuntament de Massanassa.

Pujar