Castellano

Enverinen a altres huit gats en Massanassa

Enverinen a altres huit gats en Massanassa

    Ni una setmana després de conéixer la mort per enverinament de 14 gats d'una colònia a Massanassa, hui s'ha torne a fer pública una nova massacre felina. Segons han denunciat voluntàries que atenen als gats de carrer en el municipi han sigut huit els gats que s'han trobat morts este cap de setmana.

    La Colònia de Gatets, que així es fa cridar este grup de persones voluntàries que alimenta i controla als gats d'esta població de l'Horta Sud, ha denunciat davant la Guàrdia Civil d'Alfafar el que apunta com a un nou cas d'enverinament. Segons la denúncia la colònia estava situada en el Carrer Poliesportiu, en una zona del Polígon Industrial allunyada de la població. Durant esta setmana han aparegut per tot el casc urbà cartells anònims on es recorda que el maltractament animal, i per tant l'enverinament de gats també, és un delicte tipificat en el Codi Penal.

    Malgrat açò, no s'ha pogut evitar este nou cas de maltractament animal. Davant la polèmica suscitada i la indignació de molts veïns, el tinent d'alcalde de l'Ajuntament de Massanassa, Paco Comes, va anunciar la estirilització de més de 50 gats, a més de la creació de dos espais fitats i controlats on podrien acudir els voluntaris animalistes a cuidar dels gats.

    Pujar