Castellano

Detenen a l'autor de diversos robatoris a Massanassa i Sedaví

Detenen a l'autor de diversos robatoris a Massanassa i Sedaví
  • El detingut és un jove de 22 anys, amb antecedents, per al qual el jutge ha decretat l'ingrés a la presó

La Guàrdia Civil de València va detenir a un home de 22 anys i nacionalitat romanesa per 4 delictes de robatori amb força en les coses ocorreguts en les localitats de Sedaví i Massanassa.

L'operació VIDRES II va començar quan es va rebre avís que un home estava tractant de robar a l'interior d'un establiment d'hostaleria de la localitat de Sedaví. Agents de la Guàrdia Civil en col·laboració amb diversos Policies Locals de Sedaví van establir un dispositiu que va permetre localitzar ràpidament a l'autor en els voltants del lloc dels fets.

Es va comprovar que el detingut portava efectes sostrets en anteriors robatoris i que comptava amb nombrosos antecedents per fets similars. Les diferents gestions realitzades i la intensa col·laboració amb les Policies Locals de Sedaví i Massanassa van permetre esclarir altres 3 delictes de robatori perpetrats pel mateix autor en 2 domicilis i a l'interior d'un vehicle. Les víctimes dels delictes van poder recuperar diversos efectes que els havien sigut sostrets, com ara jocs de claus o peces de roba.

Per tot l'anterior, es va detenir a un home de 22 anys i nacionalitat romanesa per 4 delictes de robatori amb força. L'autoritat judicial va decretar l'ingrés a la presó del detingut.

Les diligències van ser lliurades en el Jutjat d'Instrucció i Primera Instància Número 1 de Catarroja.

Pujar