Castellano

Comença l'Escola d'Hivern de Massanassa amb un total de 131 xiquets

Comença l'Escola d'Hivern de Massanassa amb un total de 131 xiquets
  • L'objectiu que pretén aconseguir l'ajuntament és oferir una via de conciliació familiar, laboral i social a les famílies del municipi durant les vacances escolars de Nadal

Des de la regidoria d'Educació de l'Ajuntament de Massanassa, s'ha organitzat un any més l'Escola d'Hivern “La caixa del futur” per a oferir a les famílies una alternativa d'oci i aprenentatge per als seus fills i filles, i de conciliació laboral, social i familiar durant el període de vacances escolars nadalenques.

L'Escola d'Hivern tindrà lloc fins al dia 5 de gener de 2023, cobrint la totalitat de dies no lectius de l'alumnat d'infantil i primària, en els centres educatius del municipi CEP Lluís Vives per als xiquets i xiquetes d'Educació Primària, i el CEI Ausiàs March per a Educació Infantil, en un horari de 9 a 14h de dilluns a divendres.

Enguany, a l'Escola d'Hivern es treballarà la conscienciació dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS), a més de fomentar i transmetre la importància de la igualtat i la convivència, la inclusió en la diversitat, etcètera. Entre les activitats programades, hi haurà campionats esportius, una gimcana de Nadal, teatre, dinàmiques i jocs grupals o, per exemple, les precampanades per a celebrar l'Any Nou.

A més, les famílies compten amb servicis opcionals gratuïts com són: la “matinera” de 8 a 9h i el “servici concilia” que ofereix l'Ajuntament de Massanassa de 15 a 18h per a tots aquells pares o mares que necessiten ampliar l'horari per qüestions de conciliació.

El total de xiquets i xiquetes inscrits/es ha sigut de 131, dels quals: 47 pertanyen a infantil i 84 a primària. Tots els grups compten amb un/a monitor/a, així com la supervisió de dos coordinadors.

Sense cap dubte, una aposta de l'Ajuntament de Massanassa per a oferir diferents opcions a la població del municipi, sense oblidar als més jóvens que compten amb la possibilitat d'apuntar-se a diversos tallers en l’Espai Jove amb el programa “Hivern Jove” i, la població més adulta, amb el programa cultural de les Festes de Nadal i Reixos amb espectacles, teatre, concerts, visita i cavalcada de reixos o sessions de cine familiar i infantil.

Pujar