elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano
BOUS AL CARRER MASSAMAGRELL

VÍDEO | Esglai en els 'bous al carrer' de Massamagrell en caure un home des d'un senyal damunt dels bous

Esglai en els 'bous al carrer' de Massamagrell en caure un home des d'un senyal damunt dels bous
Esglai en els 'bous al carrer' de Massamagrell en caure un home des d'un senyal damunt dels bous
  • Els astados del tancament s'han emportat per davant a l'aficionat

La tardor ha arribat a la Comunitat Valenciana, però nombrosos municipis segueixen en temporada alta de 'bous al carrer' aprofitant les festes patronals. Uns festejos que mouen a milers de persones cada setmana, però que no estan extentos d'un cert risc.

És el cas del municipi valencià de Massamagrell, que ha viscut una insòlita escena durant els seus festejos taurins, on s'ha viscut un esglai aquest dissabte.

Ha ocorregut en el tancament dels bous de la ramaderia del Saliner per les festes dels Clavaris de la Verge del Rosari, com es pot comprovar en un vídeo que circula en xarxes socials.

Tot ocorre en menys d'un segon, quan un aficionat espera als animals en una cantonada i s'enfila a un senyal de 'prohibit el pas' just quan passen per a evitar ser atropellat per ells, amb tan mala sort que pel seu pes venç i cau just davant dels primers astados, que se l'emporten per davant.

Una escena curiosa que serveix de recordatori de la necessitat d'acudir preparat i sense improvisacions als festejos taurins per a no patir accidents indesitjats.

Pujar