28 de febrer de 2020 28/2/20

La selecció de Pilota Valenciana continua la seua preparació per al Mundial de Colòmbia a Massamagrell

La selecció de Pilota Valenciana continua la seua preparació per al Mundial de Colòmbia a Massamagrell - (foto 1)

    La selecció de Pilota Valenciana continua els seus entrenaments de preparació per al proper Mundial de Pilota a Mà que es celebrarà del 17 al 27 de novembre a la ciutat de Pasto (Colòmbia). Ahir diumenge 20 d’agost la selecció va realitzar el seu entrenament al pavelló One Wall i a la pista del polígon de Massamagrell. Aquest entrenament forma part d’una sèrie de sessions tècniques amb vista al Mundial de Colòmbia 2017, on la selecció de Pilota Valenciana defensarà el títol mundial aconseguit a Massamagrell 2014. En el mundial la selecció competirà en categoria masculina en les modalitats de Llargues, Joc Internacional, One Wall i la modalitat autòctona colombiana “Chazas”, i també participarà en fèmines en la modalitat de One Wall.

    L’entrenament d’ahir va estar dirigit pel seleccionador absolut de pilota valenciana Pasqual Sanchís “Pigat II”, i els huit jugadors que assistiren varen ser Genovés II, Pere Roc II, Puchol II, Fèlix, Natxo, Bueno, Moltó i Marc de Monserrat. L’entrenament va comptar amb la presència del regidor d’Esports de Massamagrell, Paco Gómez que va exposar: “Es tracta de la primera d’una sèrie de sessions tècniques que la selecció de Pilota Valenciana realitzarà a les instal·lacions de Massamagrell per preparar el Mundial de Colòmbia del mes de novembre.”

    “Agraïm a la selecció de Pilota Valenciana que haja triat les instal·lacions de Massamagrell com a seu per als seus entrenaments oficials de la modalitat One Wall.” va afegir el concejal.

    Pujar