elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Massamagrell estrena cartell informatiu en la seua marjal

Massamagrell estrena cartell informatiu en la seua marjal

  Dissabte passat 9 de febrer, la Regidoria de Medi Ambient de l'Ajuntament de Massamagrell en col·laboració amb el Parc Natural de la Serra Calderona, va programar una activitat mediambiental en la Marjal Rafalell i Vistabella en la qual va estrenar cartell informatiu. Un cartell que explica les característiques de la pròpia marjal i els diferents tipus d'ocells que es poden trobar en el seu entorn.

  Per a l'ocasió es va comptar amb la presència de la directora de Serveis d'Espais Naturals Protegits de la Generalitat Valenciana, María Sahuquillo Linares.

  L'activitat va ser programada amb motiu del Dia Mundial dels Aiguamolls i va consistir en un passeig per la marjal del municipi on tant els xiquets i xiquetes com les persones adultes van observar garses imperials, corbs de mar i esbarts d'ànecs en el seu ambient natural, i anguiles en les aigües que creuen la marjal.

  "Les activitats mediambientals que portem programant periòdicament al nostre poble han sigut molt ben acollides per part de la ciutadania i han portat a Massamagrell a ser reconegut com un poble que protegeix espècies en perill d'extinció com el chorlitejo patinegro inclòs en el Catàleg Valencià d'Espècies de Fauna Amenaçades", explica el regidor de Medi Ambient, Enrique Canós.

  "Des de l'ajuntament apostem per les activitats que posen en valor la nostra naturalesa i aquesta va ser una manera de gaudir coneixent la importància de les zones humides enfront del canvi climàtic" comenta l'alcalde, Pep Galarza.

  Pujar