Castellano

Massamagrell celebra el lliurament de les “X Distincions Vila de Massamagrell”

Massamagrell celebra el lliurament de les “X Distincions Vila de Massamagrell”

  Ahir, dia 13 de juliol, es va celebrar el lliurament de les “X Distincions Vila de Massamagrell” al pati del Centre Cultural, un acte que es realitza cada any i que enguany va reunir a més de 200 persones.

  L’alcalde del municipi, Pep Galarza, va lliurar els quatre guardons d’aquesta edició. L’acte va començar amb la presentació de mà del regidor de Festes, Paco Gómez.

  En primer lloc, l’escriptora i guionista Fani Grande Serrano va obtindre la distinció per una destacada trajectòria professional i personal.  La seua dedicació al món literari amb diverses publicacions, junt amb els anys dedicats a un mitjà de comunicació tan rellevant com és la televisió, han permès que siga mereixedora d’aquest premi.   

  A continuació, es va concedir a l’Associació de la Dona el guardó per la seua distinció i dedicació a una tasca social. Durant 25 anys ha estat realitzant activitats en pro de les dones del municipi, com la Setmana de la Dona, que té un gran èxit participatiu. Mª Vicenta Oltra Mestre, la presidenta de l’associació va recollir el premi.

  El següent guardó va ser per a l’ Associació Camino del Santo Grial, per haver col·laborat en l’impuls i la transformació del nostre poble. Massamagrell és una part fonamental de la ruta, ja que és l’última parada abans d’arribar a la Catedral de València, lloc on es troba guardat el Sant Grial. Va recollir el premi el president de l’associació, Enrique Senent Sales.

  Finalment, El Meridiano, periòdic de l’Horta, va ser el quart guardonat per haver contribuït a portar el nom de Massamagrell més enllà del nostre terme. Aquest diari arriba mensualment a 25 municipis repartits entre les dos hortes, i a tots en la seua versió web. En aquest cas, Silvia Tormo Gimeno, la directora del mitjà, va ser l’encarregada de recollir el premi.

   

  Pujar