elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Dia informatiu en la platja

Dia informatiu en la platja
  MÉS FOTOS
  Dia informatiu en la platja - (foto 2)

  Dimarts passat dia 1 d'agost es va instal·lar, des de la regidoria de Medi Ambient de l'Ajuntament de Massamagrell, una carpa informativa a la platja de Massamagrell. Des de les 10h a les 13h es va informar a les persones usuàries de la platja sobre el manteniment d'aquesta en les millors condicions d'higiene, pel que se'ls va lliurar cendrers on dipositar les burilles o closques de fruits secs, i se'ls va explicar el l'ús adequat de les papereres i dels contenidors.

  Alhora, a la taula hi havia tríptics informatius que es lliuraven perquè estiguen al corrent de la correcta protecció de les dunes i de la marchal, recomanant l'accés per les vies destinades a l'efecte. Això vol dir que es recomana la visita a la marchal com a riquesa ecològica però sempre amb les màximes precaucions per no deteriorar aquest meravellós ecosistema i les accions que cada persona pot fer amb facilitat per impedir la propagació del mosquit tigre.

  Tot i el dia que va despertar plujós més de 100 persones es van acostar i ens van respondre a un xicotet qüestionari, a les quals els agraïm la seva col·laboració i l'interès que desperta en la ciutadania el respecte al medi ambient.

  Així mateix, el regidor de Medi Ambient, José Enrique Canós Ontanaya va estar present durant tot el matí informant i recollint les diferents suggeriments i queixes que li traslladaven les persones usuàries, afirmant que "el manteniment del medi ambient és una tasca de totes les persones i amb una col·laboració conjunta es un objectiu realitzable".

  Pujar