Castellano

La Diputació de València ha lliurat sis ordinadors a l’Ajuntament

La Diputació de València ha lliurat sis ordinadors a l’Ajuntament

  L'Àrea de Modernització i Administració Electrònica de la Diputació de València ha volgut donar solució a les demandes dels municipis en relació amb l'actualització de l'equipament informàtic. Massamagrell s'ha convertit en un dels beneficiaris.

  El programa compta amb una dotació pressupostària de 500.000 euros que es tradueixen en 1.002 ordinadors que es van a anar distribuint en diferents ajuntaments, entitats locals i mancomunitats valencianes. El consitorio de Massamagrell ha rebut sis ordinadors de taula.

  Tal com ha comentat l'alcalde de Massamagrell, Paco Gómez, "la concessió d'aquests ordinadors ajuda a la modernització del nostre ajuntament ja que els terminals informàtics són utilitzats en la gestió diària del nostre treball. Volem millorar l'assistència prestada a tota la ciutadania i ampliar els serveis oferits d'una forma més efectiva i la implementació d'una administració electrònica".

  El diputat de Modernització i Administració Electrònica, Ivan Martí, ha assenyalat "s'ha optat per prioritzar les necessitats acreditades pels municipis. Amb aquesta mesura s'aconsegueix orientar els recursos disponibles a l'adquisició i distribució d'un major nombre de terminals per part de la corporació provincial".

  Així doncs, en breu s'instal·laran i s'engegaran els equips informàtics en l'ajuntament amb tal d'agilitar tots els processos electrònics que es duen a terme en el consistori.

  Pujar