Castellano

Més de 500 marques estaran en Cevisama 2023

Més de 500 marques estaran en Cevisama 2023
  • A més, hi haurà xarrades, conferències i activitats entorn de l'arquitectura, l'interiorisme i la construcció sostenible i industrialitzada

MÉS FOTOS
Més de 500 marques estaran en Cevisama 2023 - (foto 2)
Més de 500 marques estaran en Cevisama 2023 - (foto 3)

Més de 500 marques estaran mostrant les seues novetats en Cevisama 2023. Rajoles ceràmiques, taulells i paviments, equipament de bany, pedra natural, construcció industrialitzada, maquinària. En total seran quasi 400 expositors directes els que estaran presentant les seues novetats en Cevisama 2023.

Del 27 de febrer al 3 de març de 2023, empreses capdavanteres dels diferents sectors mostraran les seues novetats i tendències a tots els professionals i prescriptores del sector. Entre elles estan marques referents com Peronda, Roca, Baldocer, Keraben, Grup STN, Aparici, Apavisa, Poalgi, Visobath, Macer, Tres, Ramón Soler, Schluter System, Raimondi, Arttros, Fila, irsap, Vitropixel o Cevica, entre moltes altres.

Totes elles confien en Cevisama com a plataforma comercial i com la gran fira del sector ceràmic i d'equipament de bany espanyol. No en va, Cevisama continua sent l'altaveu i el millor aparador per a la indústria ceràmica i de bany i compleix 39 edicions portant el Made in Spain a tots els racons del món.

“A més, per a la pròxima edició, i gràcies al suport de la Conselleria d'Economia Sostenible, invertim un milió d'euros en la més potent acció promocional de la nostra història, en la qual estem convidant a milers de compradors VIP de països objectiu del sector; aquesta iniciativa complirà amb escreix les expectatives de compradors per a totes les empreses del sector ceràmic i de bany que participen en la fira”, assegura Carmen Álvarez, directora de Cevisama.

Entre els compradors convidats ja seleccionats destaquen distribuïdors espanyols i els principals distribuïdors de mercats exteriors en els quals la ceràmica té important presència o gran potencial de creixement, com són els EUA, Alemanya, França, regne Unit o el Canadà, així com professionals del canal contract que són destacats prescriptores de producte i promotors de projecte.

Un Fòrum d'Arquitectura de primer nivell

Cevisama continua perfilant els continguts de la seua pròxima edició. A més d'activitats com el Fòrum de Interioristas o els premis a millor estand i de distribució, Cevisama comptarà amb el millor Fòrum d'Arquitectura dels últims anys. Tres arquitectes de màxim nivell, entre els quals es troben els dos últims premis Pritzker seran els protagonistes d'aquesta edició. Francis Kéré, premi Pritzker 2022, David Chipperfield, autor entre altres de l'icònic ‘Ves-los e Vents’ en La Marina de València, i la Premi Pritzker 2021 Anne Lacaton.

En aquest sentit, Carmen Alvarez, directora del certamen, considera que la confirmació de Kére, Chipperfield i Lacaton és una excel·lent notícia: “Tindrem un cartell en el Fòrum d'Arquitectura d'altíssim nivell gràcies a la participació d'aquests tres grans referents”, ha assegurat. A més, ha explicat que des de Cevisama sempre s'ha apostat per les grans figures del món de l'arquitectura, que ha posat a la disposició de visitants un fòrum de debat i coneixement únic. Álvarez ha afegit que, “sens dubte”, s'espera la celebració d'una gran fira per a tots els participants: clients, expositors i visitants.

Pujar