elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Xirivella i Manises, unides contra la violència en el futbol

Xirivella i Manises, unides contra la violència en el futbol

  L'Sporting Xirivella i l'Sporting de Manises han mostrat conjuntament la seua repulsa a la violència a l'esport després dels moments de tensió viscuts al final de l'últim partit disputat entre els seus dos equips de segona regional juvenil el passat 15 d'octubre al Ramón Sáez de Xirivella.

  Els dos clubs s'han compromés a lluitar contra les actituds violentes i intimidatòries com les que es van viure en eixe encontre, quan la policia va haver d'escoltar l’equip visitant fins a l'eixida del poliesportiu pels intents d'agressió als vestidors. Uns fets considerats com a molt greus i que danya l'esportivitat que els clubs intenten fomentar a través del futbol. 

  A la trobada, celebrada a Xirivella, han assistit la presidenta de l'Sporting de Manises, Encarna Román, i el vicepresident de l'Sporting Xirivella, Juan Izquierdo.

  La reunió ha estat impulsada pels alcaldes de Xirivella, Ricard Barberà, i de Manises, Jesús Borràs i també han assistit els regidors d'Esports dels dos municipis, Rubén Langa i Adrián Rodríguez, respectivament.

  L'alcalde de Xirivella, Ricard Barberà, ha anunciat que reforçarà la presència policial en els pròxims encontres entre els dos clubs i que es farà un seguiment de prop «per a garantir que tant els jugadors com l'afició disfruten de l'esportivitat i el bon ambient del futbol».

  Per la seua banda, l'alcalde de Manises, Jesús Borràs, ha explicat que «el futbol ha de ser sinònim d'esportivitat, de superació i de bona relació entre companys. Fem una crida per a potenciar el joc net i rebutjar la violència».

   

   

  Pujar