elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Quatre persones troben treball després de fer el curs d’Atenció Sociosanitària

Quatre persones troben treball després de fer el curs d’Atenció Sociosanitària

    El curs d'Atenció Sociosanitària a persones dependents organitzat per l'Ajuntament de Manises i subvencionat per LABORA va finalitzar el mes de juny passat.

    15 dies després, 4 de les 9 alumnes que van finalitzar el curs han trobat treball en Residències de Majors de la Comarca. Seguim en contacte amb més establiments per a aconseguir que es contracte la totalitat de l'alumnat que ha realitzat aquest curs de Formació Per a l'Ocupació (FPE).

    Segons paraules de Pilar Bastante, regidora de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Manises, “és un una oportunitat per a trobar un treball de qualitat. Encara que va costar molt poder iniciar el curs per falta d'alumnat (fins a tres vegades es va haver de demanar candidates a l'Oficina LABORA), 9 de les 10 persones que ho van iniciar ho han finalitzat amb èxit obtenint el Certificat de rofessionalitat de Nivell II. Volem felicitar-les a totes i especialment a les quals ja tenen un lloc de treball”.

    L'Ajuntament de Manises continua apostant per programes de qualificació professional de les persones desocupades i, per això, ha sol·licitat una subvenció a LABORA per a desenvolupar diferents accions formatives en els pròxims mesos.

    Pujar