elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Manises reparteix deures a domicili per salvar la bretxa digital

Manises reparteix deures a domicili per salvar la bretxa digital
  • 150 alumnes dels centres educatius públics reben tasques escolars a les seues cases

L’Ajuntament de Manises reparteix material didàctic entre xiquets i xiquetes de diferents edats amb la finalitat de que, aquells alumnes que no tenen accés a les noves tecnologies, puguen continuar amb la seua normal escolarització durant aquest període.

Gràcies a la col·laboració de Protecció Civil, la Regidoria d’Educació farà arribar personalment a casa dels alumnes el dossier amb material i tasques escolars per a dues setmanes. D’aquesta manera, se soluciona el problema d’al voltant de 150 xiquetes i xiquets que pateixen, encara a dia de hui, la bretxa digital.

Aquesta iniciativa que naix del departament d’educació, permetrà que els i les alumnes dels centres públics de Manises no perden el seguiment de les classes, que a hores d’ara, està fent-se de manera telemàtica i no presencial.

Malgrat que la Conselleria d’Educació ha repartit algunes tauletes electròniques als centres, la mesura no ha cobert la totalitat de les necessitats de la població, motiu pel qual, la Regidoria d’Educació ha decidit fer-se càrrec de l’ensenyament personalitzat fins la fi del curs escolar actual.

Pujar