24 de novembre de 2020 24/11/20

Manises prepara activitats d’oci jove per al confinament

Manises prepara activitats d’oci jove per al confinament - (foto 1)

  El Departament de Joventut de l'Ajuntament de Manises ha preparat una bateria d'activitats per a joves a través de la seua xarxa social de Facebook “Manises Jove”, perquè la situació actual d'aïllament siga més suportable.

  “Activitat de dibuix sobre la natura”, en la qual la temàtica del dibuix serà de qualsevol motiu relacionat amb la natura, el camp, l'agricultura o la ramaderia. Per a participar cal enviar una imatge en format .jpg o .pdf dels  dibuixos , el nom i l'edat, fins al 30 d'abril al següent e-mail: cij@manises.es El dibuix es penjarà en la pàgina de Facebook “Manises Jove” amb el nom de pila i l'edat de la persona participant l'endemà de rebre'ls en el correu electrònic.

  Podran participar adolescents i joves, i l'activitat es dividirà en dos blocs d'edat: adolescents (12-16 anys) i joves (17-30 anys).

  Els dibuixos amb més m'agrada seran reconeguts mitjançant la publicació en els mitjans de comunicació oficials de l'Ajuntament, i seran la portada de la pàgina de Facebook “Manises Jove” durant el mes de maig.

  Altre dels tallers és el de "Manualitats" per tal de fomentar la creativitat i la imaginació. Els tallers seran publicats en la pàgina de Facebook “Manises Jove” els dimarts i dijous a les 17 h. Si vols compartir  les teues creacions, envia a cij@manises.es una imatge en format .jpg o .pdf amb el teu nom en el correu. Ho publicarem l'endemà de rebre el correu.

  El "Taller de cuina" convida a la participació de tots els membres de la família. Receptes senzilles, ràpides i econòmiques amb ingredients que habitualment tenim a casa o que podem aconseguir fàcilment. Els tallers seran publicats en la pàgina de Facebook “Manises Jove” els dilluns i els dimecres a les 17 h. Si vols compartir el resultat, envia a cij@manises.es una imatge en format .jpg o .pdf i escriu el nom en el correu. És publicarà l'endemà de rebre el correu.

  No pot faltar l'exercici i Manises Jove et proposa "Activitat Física a casa". Els dimarts i dijous a les 19 h i els dissabtes a les 9.30 h, el club i escola de running “Nosotras deportistas” et conviden al fet que participes en les seues sessions d'entrenament en directe a través del seu instagram. Per a veure la sessió, feu clic en www.instagram.com/nosotrasdeportistas, i després clic en el logo, on apareix la icona triangular de play.

  Per últim pots participar en “repte”:ManisesJoveEsQuedaAcasa Amb aquesta activitat pretenem conscienciar a la població juvenil de la importància de quedar-nos a casa durant l'estat d'alarma. Per a evitar contagiar-nos i que altres persones es contagien, la millor manera de parar aquesta pandèmia és quedant-nos a casa. Si vols participar segueix les següents instruccions:

  Fes-te una foto amb un cartell en el qual aparega #Manisesjoveesquedaacasa.

  Envia la imatge en format .jpg o .pdf al següent e-mail cij@manises.es, i es publicarà l'endemà de rebre el correu.

  Si eres menor d'edat has d'enviar en el mateix correu una autorització del teu pare/mare o tutor/a. En l'apartat de notes hi ha una publicació amb el model d'autorització. Si tens impressora pots utilitzar aqueix mateix, però, si no, fes-ho del teu puny i lletra i ens l'envies.

  Les persones majors d'edat que participen en aquest repte donen el seu consentiment de publicació de la seua imatge en la nostra xarxa social Facebook “Manises Jove” en enviar-nos el correu electrònic de participació.

  Pujar