elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Manises posa en marxa el taller d'ocupació «Manises 2018»

Manises posa en marxa el taller d'ocupació «Manises 2018»

    L'Ajuntament de Manises, a través de la Regidoria de Promoció Econòmica, ha posat en marxa el taller d'ocupació «Manises 2018». Aquest programa mixt d'ocupació i formació amb subvenció del SERVEF i de la Unió Europea, ha suposat una important aposta de la Regidoria de Promoció Econòmica en matèria econòmica, mitjans i recursos.

    Amb una durada de 12 mesos, «Manises 2018» comptarà amb 30 alumnes i la incorporació de 6 persones d'equip directiu. L'objectiu d'aquest taller és doble, d'una banda, millorar l'entorn del municipi per a adaptar espais a usos per a la ciutadania, i d'una altra, que els alumnes puguen formar-se i treballar durant tot un any. Quan acabe el curs, els 30 alumnes seran acreditats amb un certificat de professionalitat que millorarà la seua posterior incorporació a una ocupació de qualitat.

    Les persones participants realitzaran diferents obres que milloraran el municipi des de tres especialitats diferents: l'obra de paleta d'urbanització i paviments, la instal·lació i manteniment de jardins i zones verdes i la pintura industrial en construcció. L'objectiu fonamental d'aquest taller és la realització de treballs encaminats a millorar l'entorn a través de projectes de rehabilitació d'instal·lacions i edificis públics i de creació de zones verdes com la del Bosc Urbà a la Ciutat de l'Oci i l'Esport. El Passeig de Joan Fuster, la façana del poliesportiu de la zona Xiprerets, la instal·lació de fibra òptica i nombroses voreres i embornals són algunes de les dianes d'aquest nou Taller d'Ocupació.

    Segons paraules del regidor de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Manises, Rafael Mercader, «aquests tallers d'ocupació són una aposta en ferma d'aquest equip de govern. S'inicia «Manises 2018» amb l'objectiu de realitzar una sèrie de treballs encaminats a millorar l'entorn a Manises atenent criteris de respecte pel medi ambient, gestió de l'aigua i eficiència energètica».

    Pujar