elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Manises estarà present a FITUR 2024

Manises estarà present a FITUR 2024
  • La Fira Internacional de Turisme tindrà lloc a Madrid entre el 24 i el 28 de gener

La ciutat de Manises estarà present un any més a FITUR, que se celebrarà a IFEMA Madrid del 24 al 28 de gener de 2024, per tal de donar a conéixer el patrimoni cultural, històric, festiu, paisatgístic i natural de la localitat, a més d’intercanviar sinergies amb els diferents agents del sector turístic, sobretot, aquells que treballen en la promoció de l’artesania ceràmica.

El regidor de Turisme de l’Ajuntament de Manises, Àngel Mora, assenyala que “FITUR és una oportunitat excel·lent per a presentar els tresors de la nostra localitat a professionals, empreses, administracions, entitats, promotores i visitants potencials arreu del món, així com per a promocionar l’ample patrimoni maniser, sobretot el ceràmic, en la fira internacional de turisme líder per als mercats receptius i emissors d’Iberoamèrica”.

Manises hi participarà amb un espai propi, dins de l’estand de València Turisme, de la Diputació de València, on es mostraran els recursos i la oferta turística de la ciutat a totes les persones assistents, així com els esdeveniments més rellevants per a aquest any, com ara el II Festival Internacional de Cinema i Ceràmica de Manises (CICEMA), la XVI Biennal Internacional de Ceràmica o la tradicional Festa i Cavalcada de la Ceràmica, considerada d’interés turístic de la Comunitat Valenciana.

Per altra banda, Manises pertany des de l’any 2021 a la xarxa de Ciutats Creatives de la UNESCO en la modalitat d’artesania i arts populars. Es tracta de l’única ciutat de l’Estat espanyol en aquesta modalitat, la qual cosa ha posicionat Manises en el mapa a nivell mundial i ha suposat un increment d’activitats al voltant de la promoció de la ceràmica manisera.

Aquest 2024, FITUR ocuparà més de 130.000 metres quadrats, amb nou pavellons del recinte firal, on estaran representades totes les comunitats autònomes i on es preveu que es reunisquen més de 136.000 professionals del sector. Hi haurà més de 8.500 empreses expositores, amb presència de més de 100 països, encapçalats per Ecuador, país soci FITUR d’enguany.

 

Pujar