elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Manises dona suport al seu teixit empresarial

Manises dona suport al seu teixit empresarial
  • Comerç, artesania i pymes són les destinatàries de diverses accions per a afavorir la digitalització i la modernització

L’Ajuntament de Manises ha organitzat una xarrada sobre fons europeus al càrrec de Bartolomé Nofuentes, assessor especial en fons europeus per a la Generalitat Valenciana i president de la European Network of Organizations and Local Goverments, entre d’altres càrrecs.

Aquestos fons són un reforç a les inversions públiques i privades per a afavorir la competitivitat i modernització empresarial a través de la digitalització de les xicotetes i mitjanes empreses, siguen del sector que siguen.

En concret, es destinen més de 328 milions d’euros per a impulsar  l'emprenedoria, 498 per al creixement empresarial, 3.548 milions per a facilitar la transició digital i impulsar la innovació empresarial, més de 318 per a impulsar el comerç i 201 per a promoure la internacionalització.

Per una altra banda, l’Ajuntament de Manises, compromés amb el seu teixit empresarial, ha posat en marxa una sèrie de mesures amb l’objectiu de millorar la digitalització del comerç local, pymes i artesania.

Així, s’ha iniciat la creació d’una plataforma comercial digital -Marketplace- que facilitarà el posicionament dels comerços i pymes i la venda a través d’uns altres canals menys tradicionals però molt utilitzats en l’actualitat.

Per a millorar aquestos hàbits de compra i relacions socials es disposarà també d’un servei d'assessoria perquè ningú es quede arrere i puga veure la seua empresa reflectida en la Marketplace.

Pujar