elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Manises concedeix 343 beques per al transport d’estudiants

Manises concedeix 343 beques per al transport d’estudiants

    El departament d'Educació de l’Ajuntament de Manises, ha publicat el llistat definitiu de les persones beneficiàries de l’ajuda de transport per als i les estudiants del municipi que s’hagen matriculat durant el curs 2018-2019 en centres públics i privats que es troben fora de Manises.

    Aquesta partida, aprovada per primera vegada per l’Ajuntament de Manises, consta d’un total de 80.000 € que s’han repartit entre les persones que complien els requisits. D’aquesta manera, amb 343 sol·licituds aprovades, la quantitat concedida de cada beca ha sigut de 233,23 €.

    Entre els requisits per a gaudir d’aquesta beca, les persones que la sol·licitaven havien d’estar matriculades aquest curs escolar en qualsevol tipus de centre públic o privat que expedira una titulació oficial i homologada, i cursar ensenyaments oficials del Sistema Educatiu: Grau Universitari, Ensenyaments Artístics Superiors o Cicles Formatius de Grau Mitjà o Superior. A més, també era un requisit que l’oferta educativa en la qual s’hagueren matriculat no existira al municipi de Manises.

     

    Pujar