elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Manises compta amb una estació meteorològica

Manises compta amb una estació meteorològica

  L'estació meteorològica de Manises ja està a ple rendiment. Es tracta d'un dispositiu, situat en els voltants del CEIP García Planells, una ubicació estratègica en trobar-se prop del nucli urbà i de l'aeroport així com de les carreteres principals, destinat a mesurar i registrar regularment diverses variables meteorològiques.

  Aquest aparell mesura, entre altres coses, la temperatura, la humitat, la pressió atmosfèrica, la radiació solar, la velocitat del vent així com la qualitat i la contaminació de l'aire per partícules. A més, també permet controlar els litres per m² en moments de pluges i per consegüent, és de gran utilitat per a gestionar les incidències amb les companyies d'assegurances.

  Segons paraules del regidor de Medi Ambient de l'Ajuntament de Manises, Rafael Mercader “aquesta iniciativa s'emmarca dins del projecte ambiental que està duent a terme la regidoria”. “Un dels objectius és controlar la qualitat ambiental del municipi i poder accedir a informació valuosa per als projectes de medi ambient que milloren la qualitat de vida de la ciutadania”, ha afegit Mercader.

  Aquesta estació es troba dins de la xarxa d'estacions de la Comunitat Valenciana de manera que es poden realitzar comparatives, informes i obtindre informació variada i valuosa entre les diferents localitats que conformen la xarxa.

  A través de la web municipal www.manises.es (https://bit.ly/3cPlcEE) es pot conéixer de manera actualitzada tota la informació.

  Pujar