elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Manises celebrarà la VI Setmana de l’Esport del 6 al 12 de novembre

Manises celebrarà la VI Setmana de l’Esport del 6 al 12 de novembre
  • La Fira de l’Esport, novetat d’aquest any, serà dissabte 11 a la Ciutat de l’oci i de l’esport

  • La XXII Gala de l'Esport premiarà Trinidad Molina Beltrán, Javier Oña Tudela i el Club Gimnàstica Rítmica Manises

MÉS FOTOS
Manises celebrarà la VI Setmana de l’Esport del 6 al 12 de novembre - (foto 2)
Manises celebrarà la VI Setmana de l’Esport del 6 al 12 de novembre - (foto 3)
Manises celebrarà la VI Setmana de l’Esport del 6 al 12 de novembre - (foto 4)

L'Ajuntament de Manises, mitjançant la Regidoria d'Esports, organitza la VI Setmana de l’Esport, que se celebrarà del 6 al 12 de novembre, en què els diferents clubs esportius del municipi realitzaran diverses activitats en les quals podran participar tots els manisers i maniseres que s'acosten a gaudir de l’esport, així com diferents exhibicions de gimnàstica rítmica, patinatge artístic, taekwondo, ball esportiu o hip-hop, entre d’altres disciplines.

La VI Setmana de l’Esport comptarà amb diferents esdeveniments al llarg de la setmana, amb la Fira de l’Esport 2023 com a novetat, que serà dissabte 11 de novembre, de 9:30 a 14 hores, a la Ciutat de l’oci i de l’esport. Acollirà una classe magistral de zumba a les 9:30 del matí i seguirà una mostra de taekwondo a les 10:30 hores. A continuació, hi ha programada una exhibició de ball esportiu i d’altra de hip-hop, a les 11 i 11:30h, respectivament. A partir de les 12 del migdia, es donarà pas a una demostració de gimnàstica rítmica i, després, a les 12:45 hores, una altra de ball esportiu.

Amb la col·laboració dels clubs i les escoles esportives de Manises, l’acte de la Fira de l’Esport 2023 tindrà habilitades zones de joc permanent de basquetbol, futbol, triatló, escacs, tenis i mini-golf, a més d’espais amb jocs unflables i un parc d’atraccions per als xiquets i les xiquetes i música durant tota la jornada per a entretenir el públic assistent.

Al llarg de la setmana, se celebraran jornades de portes obertes dels diferents clubs a les instal·lacions esportives de Manises on habitualment es realitzen els entrenaments. Des de dilluns 6 de novembre fins divendres 10, a partir de les 17:30 hores, es podrà visitar el Club Frontenis Manises al Poliesportiu Municipal. Al mateix espai, dimarts 7 i dijous 9 de novembre, es podrà provar el futbol amb la Unió Femenina Manises FC, mentre coincideix la mostra del Club de Patinatge de Manises.

Per la seua banda, també dimarts 7 i dijous 9 de novembre, les persones interessades en el Club de Gimnàstica Rítmica de Manises podran gaudir de dos entrenaments al Pavelló Alberto Arnal. Pel que fa al Club d’Escacs de Manises, tindrà les seues sessions de portes obertes els dies 7 i 10 de novembre a l’Edifici Salt de l’Aigua, mentre el Club de Taekwondo El Templo estarà a disposició de la població al CEIP Enric Valor.

En el marc de les activitats programades per a la VI Setmana de l’Esport, dimarts 7 de novembre, el Pavelló Alberto Arnal acollirà una exhibició de Gimnàstica Rítmica, a les 18 hores. Al mateix recinte, dijous 9 de novembre, a les 17 hores, se celebrarà la trobada 3x3 de basquetbol escolar CBC Manises.

Dimecres 8 de novembre, a les 19 hores, tindrà lloc la tradicional Gala de l'Esport a l’Auditori Germanies, que arriba amb la XXII edició, en què s'entregarà el premi ‘Tota una vida dedicada a l'esport’ a Trinidad Molina Beltrán, presidenta de la Unió Femenina Manises Futbol Club, així com els guardons de millor esportista de l’any a Javier Oña Tudela, en la modalitat de karate, i de millor club de la temporada 2022-2023 al Club Gimnàstica Rítmica Manises.

Pel que fa al divendres 10, hi haurà doble sessió d’activitats, ja que pel matí, a les 9:30, està programat el duatló escolar CA Tragaleguas, a la Ciutat de l’oci i de l’esport i per la vesprada, a les 18:30, una exhibició de patinatge artístic, a la pista de patinatge del Poliesportiu Municipal. Finalment, diumenge 12 d'octubre, a partir de les 9 del matí, se celebrarà el Trofeu Federatiu de Patinatge Artístic, també al Poliesportiu Municipal.

En paraules de la regidora d'Esports de l'Ajuntament de Manises, Yurena Hueso: “des de la Regidoria hem treballat perquè, a banda de fer un reconeixement als èxits aconseguits pels nostres esportistes, la VI Setmana de l’Esport siga una oportunitat per a donar a conéixer l'àmplia oferta esportiva que gaudim al nostre municipi. Volem que aquesta setmana siga un moment de diversió i de promoció de l'esport, i que servisca perquè tots els veïns i veïnes s'animen a practicar alguna activitat física”. La delegada de l’àrea també ha volgut agrair la col·laboració dels clubs i les entitats que participen en aquesta VI Setmana de l’Esport.

Pujar