elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Manises celebrarà la II edició de la seua Sant Silvestre Solidària

Manises celebrarà la II edició de la seua Sant Silvestre Solidària - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Manises celebrarà la II edició de la seua Sant Silvestre Solidària - (foto 2)

  La Regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Manises, juntament amb el Club Atletisme Tragaleguas, han organitzat la II edició de la Sant Silvestre Solidària de Manises que tindrà lloc el pròxim divendres 29 de desembre a les 19 h.

  El recorregut serà totalment urbà pels carrers de Manises amb eixida i arribada en la plaça Rafael Atard, i una distància de 2.360 metres. Hi podran participar persones adultes i menors acompanyats per aquests, a més, els participants tenen l'opció de córrer disfressats perquè hi haurà premis per a les tres millors disfresses, així com per a la millor disfressa col·lectiva.

  Els dorsals es podran retirar de 18 a 18.30 h el mateix dia 29. Quan es retire el dorsal, cada participant haurà d'aportar 1 kg de productes no peribles o 1 joguet en bon estat que es destinarà a Càritas.

  Per al regidor d'Esports de l'Ajuntament de Manises, Adrián Rodríguez, «la carrera no és competitiva, ja que té una finalitat ludicosocial perquè l'objectiu d'aquesta Sant Silvestre és que tots els manisers i maniseres puguen fer esport passant una vesprada divertida acompanyats d'amics i familiars en aquestes festes de Nadal, a més de contribuir amb Càritas i la seua labor social».

  El període d'inscripció ja està obert i tot el que desitge participar pot inscriure's fins al 27 de desembre de tres formes diferents: per telèfon en el número 661 237 015 de 17 a 21 h, presencialment al Pavelló Municipal d'Esports Luis Vilar Botet en el mateix horari o telemàticament a través de l'enllaç http://bit.ly/SantSilvestre17.

  Pujar