elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Manises celebra la VII Setmana de les Lletres

Manises celebra la VII Setmana de les Lletres
  • La XIX edició de la Fira del Llibre tindrà lloc el Dia del Llibre, 23 d’abril, a la plaça de Rafael Atard

MÉS FOTOS
Manises celebra la VII Setmana de les Lletres - (foto 2)
Manises celebra la VII Setmana de les Lletres - (foto 3)
Manises celebra la VII Setmana de les Lletres - (foto 4)

La Biblioteca Enric Valor de Manises es prepara per a la VII Setmana de les Lletres amb activitats per a tots els públics que avancen la celebració de la Fira del Llibre, enguany coincideix amb el Dia del Llibre i serà a la plaça de Rafael Atard.

El regidor de Cultura de l’Ajuntament de Manises, Xavier Morant, ha destacat que amb aquestes activitats  “donem oportunitat a la gent d’endinsar-se en la cultura i de conéixer de primera mà les nostres biblioteques i llibreries”. Per això, ha animat “a tots els manisers i maniseres a participar en les activitats que s’han organitzat al voltant del Dia del Llibre a la nostra ciutat”.

La primera de les activitats tindrà lloc el 19 d’abril, a les 19 hores, a la Casa de Cultura on es presentarà el llibre de Jose Luis Luna, 30 cuentos para mayores. L’endemà, 20 d’abril, a la mateixa hora i lloc, tindrà lloc la presentació del llibre Manises i els establiments de 1610,  de Francesc Ferre i M. Pilar Sánchez.

Ja el 21 d’abril a la vesprada té lloc la lectura pública, que enguany es farà sobre Noruega, de Rafael Lahuerta, en valencià, i sobre La vuelta al mundo en 80 días, de Julio Verne, en castellà.

Una vegada finalitze la tradicional lectura pública, a les 19 hores es presentarà el llibre Tarros de Miel de Rafael Molla i, posteriorment, a les 20 hores, La Dona en la Indústria Ceràmica de Manises, de Josep Pérez Camps. 

El 23 d’abril, tindrà lloc la inauguració de la XIX Fira del Llibre a la plaça de Rafael Atard amb una actuació musical a càrrec de l’Ateneu Cultural Ciutat de Manises i, durant tot el dia, hi haurà diferents activitats. Al matí, firmarà llibres Jose Luis Luna, autor de 30 cuentos para mayores i a la vesprada, Mariel signarà Un conte de falles i Los ojos que me ven. A les 12 hores del matí les i els més menuts gaudiran del contacontes d’Eva Andújar Roba Estesa i a les 18 hores del teatre El Libro de la Selva.

Pujar