elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament de Manises signa un conveni amb la Societat Espanyola de Ceràmica i Vidre

L'Ajuntament de Manises signa un conveni amb la Societat Espanyola de Ceràmica i Vidre

    L'Ajuntament de Manises i la Societat Espanyola de Ceràmica i Vidre (SECV) han formalitzat hui una futura col·laboració mitjançant la signatura d'un conveni que permetrà que les dos entitats treballen juntes en el desenvolupament i promoció del sector ceràmic.

    El regidor de Turisme i Promoció de la Ceràmica de l'Ajuntament de Manises, Xavier Morant (APM-Compromís) ha volgut destacar “la importància de treballar amb altres entitats a nivell nacional perquè Manises siga un municipi exponent en patrimoni i tradició ceràmica”.

    La Societat Espanyola de Ceràmica i Vidre és una associació el principal objectiu de la qual és l'estímul i impuls del creixement i millora de les indústries de la ceràmica i vidre mitjançant la investigació científica. Tant l'Ajuntament com la SECV tenen interessos comuns en l'àmbit de la investigació i difusió del patrimoni històric ceràmic.

    Amb la signatura d'aquest conveni de cooperació, que durarà un any i és prorrogable, els dos ens es comprometen a propiciar el desenvolupament de projectes d'interés comú, com activitats formatives i projectes d'investigació. De la mateixa manera, es comprometen a facilitar l'intercanvi de coneixement, experiències en jornades, congressos i cursos, i a dur a terme accions que siguen considerades d'interés mutu.

    Pujar