elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L’Ajuntament adjudica les parcel·les dels horts socials a 105 veïns

L’Ajuntament adjudica les parcel·les dels horts socials a 105 veïns
  MÉS FOTOS
  L’Ajuntament adjudica les parcel·les dels horts socials a 105 veïns - (foto 2)

  L'Ajuntament de Manises, a través de la regidoria d'Agricultura, ha adjudicat les parcel·les dels horts socials als 105 veïns de Manises que ho havien sol·licitat prèviament en temps i forma. Els usuaris han rebut una targeta d'identificació i podran ocupar els seus horts al mes d'octubre.

  En el moment en que els beneficiaris dels horts tinguen que ocupar-los, rebran ferramenta, llavors, plantes de temporada i material, a banda d'assessorament per a treballar el camp.

  A l'hora de l'adjudicació dels horts socials s'ha prioritzat a les persones sense recursos perquè tinguen una font d'aliment. "A més, amb els horts es pretén crear un espai d'inclusió a l'aire lliure on puguen conviure de manera normalitzada tot tipus de persones amb i sense diversitat funcional, migrants, majors, joves, persones amb discapacitat... i totes les persones amants de l'horta i la ecologia. També es pretén que siga un espai de formació per a les persones que desitgen fer de l'agricultura la seua forma de vida i puguen posar en valor els espais degradats, sobretot dels polígons de reg tradicional (el polígon 5 i el 7), explica el regidor d'Agricultura de l'Ajuntament de Manises, Carles López.

  Pujar