25 de maig de 2020 25/5/20

Concurs de microrelats “Manises en quarantena”

Concurs de microrelats “Manises en quarantena” - (foto 1)

  Les àrees de Cultura i Educació de l’Ajuntament de Manises organitzen el concurs de microrelats “Manises en Quarantena” amb l’objectiu de promoure la literatura, l’escriptura i la lectura en la ciutat durant les setmanes de confinament motivades pel Covid-19. El concurs està obert a tota la població sense límits d’edat.

  Els relats podran estar escrits en valencià o castellà i tindran una extensió màxima de 500 paraules. Les obres s’enviaran per correu electrònic a la següent adreça cultura@manises.es especificant el nom i cognom de l’autor, l’edat, l’adreça i un telèfon de contacte així com el títol de l’obra. A més, el document haurà d’estar en format jpg o pdf. Aquells relats escrits per menors d’edat hauran d’enviar-se acompanyats  d’una autorització dels pares o tutors legals perquè puguen ser publicats.

  Totes les obres es publicaran en les xarxes socials de l’Ajuntament de Manises amb el nom dels seus autors conforme vagen arribant i la data límit de lliurament de textos serà el 31 de maig. Les millors, seleccionades pel jurat creat per a l’ocasió, s’editaran en un llibre quan finalitze la crisi del Coronavirus i formaran part de la biblioteca virtual de Manises.

  Especial Coronavirus a Castelló, Valencia y Alacant

  Especial Coronavirus a Castelló, Valencia y AlacantEntrar en el especial
  Pujar