elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Al voltant de 390 escolars actuen en la cantata “El cor de la terra”

Al voltant de 390 escolars actuen en la cantata “El cor de la terra”
  • Han comptat amb l'acompanyament de la Banda UDP Llíria-Camp de Túria-Serrans

MÉS FOTOS
Al voltant de 390 escolars actuen en la cantata “El cor de la terra” - (foto 2)
Al voltant de 390 escolars actuen en la cantata “El cor de la terra” - (foto 3)

Al voltant de 390 escolars de set centres s'han reunit hui al pavelló Pla de l’Arc de Llíria per a interpretar la cantata “El cor de la terra”. El projecte educatiu “L’escola canta” és una iniciativa de l'Ajuntament de Castelló amb el suport de la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport i la col·laboració de l'Àrea d'Educació del consistori de la localitat.

La Banda UDP Llíria-Camp de Túria-Serrans, dirigida per Vicente Puchol, ha posat la part instrumental a esta producció amb música de Pablo Anglés i text de Ximo Montañés, director del CEFIRE Artístic-expressiu.

Ha participat alumnat dels col·legis de Llíria CEIP Sant Vicent, CEIP Sant Miquel i CIEM Unió Musical, a més del CEIP Castillo del Real (Marines), CEIP L'Olivera (l'Eliana), CEIP Horta Major (Villamarxant) i CRA Alt de Carraixet (Olocau i Gátova).

La composició interpretada ofereix un missatge per a la cura del medi ambient i l'emergència climàtica. A més de despertar consciència sobre un dels grans reptes actuals, també pretén promoure la llengua, la música i la cultura valenciana entre la població més jove.

L'edil d'Educació, Vicent Lis, ha volgut agrair “la participació de totes les persones i entitats que col·laboren en esta iniciativa, amb un concert a més que té un caràcter intergeneracional i que serveix per a fomentar el desenvolupament creatiu i social de l'alumnat”.

Després de l'actuació realitzada este matí dirigida a públic escolar, la cantata “El cor de la terra” s'oferirà de nou esta vesprada amb una segona representació oberta al públic general. L'actuació tindrà lloc a les 19.00 hores al pavelló Pla de l’Arc. L'entrada és lliure fins a completar aforament.

Pujar