elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Turisme Comunitat Valenciana i l'Ajuntament de Llíria renoven el conveni per a la promoció turística de la localitat

Turisme Comunitat Valenciana i l'Ajuntament de Llíria renoven el conveni per a la promoció turística de la localitat
  • La Generalitat dona el seu suport al municipi a través d'actuacions relacionades amb la música

MÉS FOTOS
Turisme Comunitat Valenciana i l'Ajuntament de Llíria renoven el conveni per a la promoció turística de la localitat - (foto 2)
Turisme Comunitat Valenciana i l'Ajuntament de Llíria renoven el conveni per a la promoció turística de la localitat - (foto 3)

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, i l'alcalde Manolo Civera han signat hui el nou conveni de col·laboració entre Turisme Comunitat Valenciana i l'Ajuntament de Llíria per a donar suport a accions de promoció del producte turístic de la localitat edetana a través de la música durant 2021.

D'aesta manera, la Generalitat tornarà a contribuir econòmicament amb 60.000 euros perquè Turisme Llíria desenvolupe actuacions de difusió del producte turístic del municipi.

Una d'elles serà la 3a edició del Festival de Patrimoni Històric i Música Antiga de Llíria “eMe. *Early Music of Edeta”, que se celebra els dies 19 i 21 de juny a l'església de la Sang. En esta edició participaran els grups A L’Antiga i L’Ensemble Alfonsí. Encara es poden reservar localitats per a estos concerts a través de l'App Llíria. A més, en l'acte s'ha presentat el CD ‘eMe 2019/2020’, que recull les actuacions dels anys anteriors.

L'acord amb Turisme Comunitat Valenciana també serveix per a impulsar altres esdeveniments organitzats per l'Ajuntament edetà com el festival ‘El DesenJazz’ o el 'LLUM Festival. Llíria Universal Músic'.

L'alcalde Manolo Civera ha volgut agrair “el suport que presta, des de fa ja dos anys, el departament que dirigeix Francesc Colomer, a través d'este conveni singular que ens permet continuar promocionant les nostres estratègies turístiques a través de la música i, també, com a espai de trobada, amb altres Ciutats Creatives de la UNESCO”.

En l'acte de signatura de l'acord, s'ha donat a conéixer igualment la participació de Llíria en el festival en línia organitzat per la ciutat turca de Sanliurfa. En este esdeveniment s'està projectant al món el prestigi musical i la riquesa patrimonial del municipi edetà, amb actuacions de diferents agrupacions locals en destacats enclavaments del seu patrimoni històric. Ha estat present també el cònsol general honorari de Turquia a València, Adolfo Porcar, qui ha mostrat la seua disposició a continuar reforçant estos llaços de cooperació amb noves iniciatives conjuntes.

En este sentit, Manolo Civera ha destacat que este tipus de col·laboracions són “un clar exemple de com la música es converteix en un magnífic instrument per a la promoció turística de Llíria, conjugant dos extraordinaris recursos com són el patrimoni i els nostres valors com a Ciutat Creativa de la UNESCO”.

Pujar