elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La II Setmana de la Ciència arriba a Llíria amb múltiples activitats

  El 10 de novembre se celebra el Dia Mundial de la Ciència. Amb l'objectiu de posar en valor esta disciplina i acostar-la als més menuts, la Regidoria de Joventut, amb la col·laboració de la Regidoria de Cultura, organitza la II Setmana de la Ciència amb múltiples activitats entre el 9 i el 16 de novembre.

  La programació d'activitats arranca el divendres 9 de novembre, en una nit astronòmica, amb un planetari 3D que s'instal·larà a l'Espai Jove. Des de les 21 a les 23 hores, els participants – distribuïts en grups de 12 persones – podran descobrir els misteris de l'espai, encara que serà necessari realitzar una inscripció prèvia. La nit "espacial" es completarà amb la projecció de la pel·lícula "Interstellar".

  La II Setmana de la Ciència oferix també activitats per a tota la família amb la Ruta d'arbres monumentals al parc de Sant Vicent, que tindrà lloc el dissabte 10 de novembre, de 10.00 a 13.00 hores, dintre del programa Oci Educatiu en Família.

  A més, s'ha programat la presentació de dos llibres de l'àmbit científic i divulgatiu. Es tracta de la novel·la juvenil "Salvemos la Tierra" de Rosana Gutiérrez, que es presenta el divendres 9 de novembre a les 18.30 hores a l'Agència de Lectura; i el llibre de poesia "De Gaia Ciencia" de Francisco Marín, el divendres 16 de novembre, a les 18.30 hores, també a l'Agència de Lectura.

  Les activitats de la II Setmana de la Ciència es completen amb l'exposició "Dones Premis Nobel", que reivindica la importància i contribució de les dones a la investigació científica, com Marie Curie o Maria Göppert-Mayer entre altres. Esta mostra es podrà visitar a l'edifici Multiusos entre el 7 i el 23 de novembre.

  La programació completa de la II Setmana de la Ciència es pot consultar en l'agenda de la web municipal (http://www.lliria.es/es/agenda).

  Pujar