elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La Regidoria de Medi Ambient llança una original campanya de conscienciació per a mantindre neta la ciutat

La Regidoria de Medi Ambient llança una original campanya de conscienciació per a mantindre neta la ciutat
  • ‘Llíria neta, ta casa neta’ pretén sensibilitzar contres les conductes incíviques que deterioren l'entorn urbà

La Regidoria de Medi Ambient de l'Ajuntament de Llíria ha iniciat este dimarts la campanya de conscienciació sobre la neteja urbana ‘Llíria neta, ta casa neta’. En total, es llançaran quatre mini vídeos a través de diferents mitjans digitals i altres suports, que durant les pròximes setmanes demanaran a la ciutadania, d'una forma original, que mantinguen neta la ciutat.

“La idea principal d'esta necessària iniciativa és demostrar que, igual que no embrutem la nostra llar, ni llancem en ella els residus al sòl, tampoc hauríem de fer-lo a la nostra ciutat. Per què? Per la senzilla raó que el nostre municipi és també la nostra casa, i la casa de les nostres amistats, familiars i de tot el veïnat”, ha explicat la responsable de l'àrea, Consuelo Morató.

A través d'un original i innovador treball de postproducció, diverses persones es voran transportades per sorpresa a la seua pròpia llar després d'incórrer en una acció poc respectuosa amb la higiene i el medi ambient.

La campanya ‘‘Llíria neta, ta casa neta’ dona continuïtat a la iniciada l'any passat amb ‘Les xifres de l'any’ de Llíria Neta, quan es va llançar una nova imatge i un logotip específic per a conscienciar a la ciutadania sobre les conductes incíviques que embruten el nostre entorn urbà i posar en valor l'esforç econòmic i de recursos que es realitza per a mantindre neta la ciutat.

Comptarà també amb una campanya gràfica de suport en xarxes socials i mobiliari urbà, i està alineada amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible que es defensen des del consistori.

Pujar