elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La Policia Local de Llíria consolida la seua plantilla

La Policia Local de Llíria consolida la seua plantilla
  • Redueix al mínim les places interines amb la incorporació al funcionariat fix de 17 agents

MÉS FOTOS
La Policia Local de Llíria consolida la seua plantilla - (foto 2)
La Policia Local de Llíria consolida la seua plantilla - (foto 3)

L'Ajuntament de Llíria ha presentat oficialment als 17 agents que s'han incorporat amb plaça fixa a la plantilla de la Policia Local després de diversos processos selectius. L'acte, celebrat en la central policial, ha comptat amb la presència del secretari autonòmic de Seguretat i Emergències José María Ángel, l'alcalde Joanma Miguel i el regidor de Protecció Ciutadana Francesc Fombuena, entre altres autoritats, a més del capità de la companyia de Llíria de la Guàrdia Civil.

D'esta manera, han obtingut la seua plaça 2 oficials per promoció interna, 10 agents per consolidació i 5 per concurs oposició. La Policia Local de Llíria compta actualment amb una plantilla de 45 llocs, de la qual hi ha només dues vacants, la de l'intendent i un agent, per la seua recent jubilació, i que l'Ajuntament té previst iniciar pròximament els processos per a cobrir-les.

L'alcalde Joanma Miguel ha destacat que el personal que forma part del cos policial “ha fet un gran salt qualitatiu en reduir les seues places d'interins al mínim, la qual cosa contribuirà a una millor gestió de la plantilla i reforçar la seguretat dels propis agents i dels serveis que es presten a la ciutadania”.

Per part seua, l'edil de Protecció Ciutadana, Francesc Fombuena, ha volgut ressaltar que, “a aquestes millores en els recursos humans de la nostra policia cal afegir les que hem dut a terme en els mitjans materials al llarg de la legislatura”.

En este sentit, ha recordat que, entre altres actuacions, “s'han renovat quatre vehicles, s'han adquirit pistoles taser, s'ha implantat un nou programa informàtic de gestió policial, i s'ha dut a terme una important reforma i ampliació de la seu de la Policia Local amb tots els equipaments necessaris”.

Així, “des de l'equip de Govern continuem donant prioritat a la modernització de la Policia Local, dotant-la amb més mitjans per a millorar el benestar i la seguretat dels nostres veïns i veïnes”, ha manifestat el regidor.

L'acte de presentació dels nous agents també ha servit per a acomiadar oficialment al excap, José Francés, que es va jubilar el passat estiu, i en agraïment als més de 30 anys de servei en el cos. El secretari autonòmic José María Ángel li ha entregat una insígnia de Protecció Civil en reconeixement a la seua trajectòria.

Pujar