elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Més de 800 persones passen pel segon fòrum “Llíria t’ocupa”

Més de 800 persones passen pel segon fòrum “Llíria t’ocupa”
  • S'han realitzat al voltant de 600 entrevistes de treball

MÉS FOTOS
Més de 800 persones passen pel segon fòrum “Llíria t’ocupa” - (foto 2)
Més de 800 persones passen pel segon fòrum “Llíria t’ocupa” - (foto 3)
Més de 800 persones passen pel segon fòrum “Llíria t’ocupa” - (foto 4)

La segona edició del fòrum d’ocupació “Llíria t’ocupa” ha congregat a més de 800 persones interessades a trobar un lloc de treball o rebre orientació sobre eixides professionals. Els assistents han pogut entregar els seus currículums a les 26 empreses participants que van publicar més de 100 ofertes de treball. A més, s'han realitzat al voltant de 600 entrevistes. 

L'acte d'inauguració de la jornada ha comptat amb la presència de la directora General de Planificació i Servicis de LABORA, Eva Hernández, i el primer tinent d'alcalde de Llíria i edil de Foment Econòmic, Joanma Miguel.

El regidor ha destacat “el bon acolliment que ha tingut novament esta iniciativa, perquè suposa un espai molt interessant per al foment de l'ocupació al nostre municipi, ja que posem en contacte directe a les persones que busquen treball amb les empreses. D'esta manera, facilitem esta tasca als aturats que troben ací un lloc on deixar el seu currículum i establir una relació més pròxima amb els ocupadors”.

A més, en els estands informatius de les entitats col·laboradores s'ha oferit orientació molt útil sobre el mercat laboral. Igualment, els assistents han pogut escoltar els consells de diversos experts en les conferències programades sobre estratègies per a buscar ocupació amb èxit, claus per a realitzar una entrevista de treball o com descobrir els nostres propis talents.

Pujar