elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Mancomunitat Camp de Túria col·labora amb l'organització del Mundial d'Handbol Femení a Llíria

Mancomunitat Camp de Túria col·labora amb l'organització del Mundial d'Handbol Femení a Llíria
  • L'ens supramunicipal dóna suport a els esdeveniments esportius de la comarca

La Mancomunitat Camp de Túria està col·laborant des d'ahir en l'organització del Mundial d'Handbol Femení que té una de les seues seus a Llíria. Així, el tècnic d'esports de l'ens supramunicipal col·labora com a personal de suport al costat de l'organització.

La competició, que es prolongarà fins al pròxim 15 de desembre, comptarà amb la difusió a través dels canals de comunicació de la pròpia Mancomunitat. “L'esport és sens dubte un de les activitats capaces de vertebrar el territori i comptar amb un mundial i a més femení és tot un honor per a la comarca de Camp de Túria”, ha explicat la presidenta de la Mancomunitat Camp de Túria, Lola Celda.

A més, l'Ajuntament de Llíria ha posat a la disposició de la ciutadania invitacions d'accés per als partits del Mundial d'Handbol femení 2021. Es poden reservar a través de l'aplicació del mòbil APP Llíria. Pots conèixer l'horari de tots els partits en el següent enllace https://bit.ly/31papjw

En aquest sentit, es recorda a tots les persones que acudisquen al recinte hauran de complir amb totes les mesures sanitàries per a prevenir la propagació de la Covid19 i que les persones majors de 12 anys hauran de presentar el 'Passaport COVID-19' en l'entrada del Pavelló Pla de l'Arc.

Pujar