elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Llíria pretén fomentar el consum de productes ecològics i de proximitat

Llíria pretén fomentar el consum de productes ecològics i de proximitat
  • Les regidories d'Agricultura i de Comerç presenten este dissabte una mostra amb esta oferta

Les regidories d'Agricultura i de Comerç de l'Ajuntament de Llíria han organitzat la primera mostra de productes ecològics, de proximitat i de temporada que se celebrarà este pròxim dissabte 18 de juliol. Amb el suport de la Conselleria d'Agricultura, presenten esta iniciativa que vol servir per a reivindicar una agricultura i un comerç sostenible.

La mostra se situarà a l'entorn de la plaça Partidors i es podrà visitar en horari de 9.00 a 13.30 hores, amb les preceptives mesurades de seguretat actuals. Comptarà amb la presència d'agricultors, apicultors i entitats que oferixen esta classe d'aliments. D'esta manera, es podrà trobar una variada oferta de fruites, verdures, llegums, mel, oli o un altre tipus de productes ecològics i artesanals.

La regidora d'Agricultura, Consuelo Morató, ha assenyalat que “este dissabte posem en marxa este projecte pilot que, si té bona acceptació, estendrem a més jornades durant tot l'any, amb l'objectiu de crear un mercat sostenible i integrador de les activitats del món rural de la zona, alhora que es consciencia al consumidor dels avantatges de triar els productes de proximitat i de temporada, amb els beneficis mediambientals que això també comporta”.

Per part seua, l'edil de Comerç, Joanma Miguel ha assegurat que “la busca de productes frescos, de qualitat, i propis és una demanda que cal atendre i desenvolupar”. Per això, “estem convençuts que ara és el moment de promoure un canvi en la forma de consum, que siga més responsable i sostenible, al mateix temps que contribuix a potenciar l'economia local i dinamitzar el comerç amb activitats complementàries”.

Pujar